Principal » Internet » Android Auto nu este singur - Apple Carplay face de asemenea probleme

Android Auto nu este singur - Apple Carplay face de asemenea probleme

Internet : Android Auto nu este singur - Apple Carplay face de asemenea probleme

După actualizarea iPhone 'to iOS-și 15 drivere folosind Apple Carplay se poate simți ca proprietarii smartphone-urilor Android. Potrivit rapoartelor online, recent mai adesea au probleme cu sistemul din mașină, care sunt de obicei citite în contextul Android Auto.

Apple Carplay este adesea pus în opoziție cu Android Auto ca exemplu al unui sistem în care totul funcționează pur și simplu. Din păcate, practica arată că nu este întotdeauna atât de colorată, iar exemplele nu lipsesc după actualizarea iPhone-ului 'la iOS-A 15. Așa cum este descris de AutoVolution, puteți găsi comentarii de utilizator Carplay care au probleme deja cu combinația de smartphone-uri cu mașini.

De asemenea, problemele lui Carplay se aplică și în sine și nu par a fi asociate cu programe specifice. Astfel încât problemele pot fi găsite, printre altele, atunci când utilizează navigarea Google Hartă sau Wase, care nu recunosc întotdeauna locația corectă. Alte erori se aplică aplicațiilor muzicale și rămân nerezolvate.

Android Auto 7.2 Disponibil pentru descărcare. Notificări fixe

Interesant, utilizatorii au timp pentru a observa că problemele cu navigarea imposibilă de a ajunge în jur, ajungând la telefon. Smartphone-ul activat poate reîmprospăta locația și poate elimina temporar defecțiunea și în carplay. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că această soluție nu numai că nu este convenabilă, ci și o amenințare pe șosea. Mai mult - mai menționez doar un bypass temporar, iar sursa problemei rămâne nerezolvată.

Cei care folosesc Apple Carplay nu au prea multă alegere și, în practică, trebuie să fie pur și simplu răbdători, așteptând soluția de eroare. Probabil cel mai mult, ca și nu toate disfuncțiile de sistem, vor fi rezolvate împreună cu cea mai apropiată actualizare iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmotoapple Carplay

Recomandat
Lasă Un Comentariu