Principal » Internet » Android Auto are o nouă problemă - unii nu pornesc

Android Auto are o nouă problemă - unii nu pornesc

Internet : Android Auto are o nouă problemă - unii nu pornesc

Android Auto are o problemă cu câțiva drivere. Potrivit aplicațiilor proaspete de pe forumul oficial, unii utilizatori au o problemă cu rularea unui sistem care nu răspunde la conectarea la mașină.

Despre problemele informează serviciul de autoevolie. Potrivit mai multor aplicații proaspete de pe forumul utilizatorilor Auto Android Auto, sistemul are o problemă cu pornirea după conectarea la mașină. Unul dintre notificările utilizatorilor, totuși, că atunci când oprește aplicația, clarificați memoria cache și reconectați telefonul la mașină, problema dispare și începe automat Android, dar acest bypass este greu de luat în considerare este convenabil.

În acest moment, aplicațiile nu sunt suficiente pentru a vedea principiul din care ar rezulta că preocupările defecțiunilor, de exemplu, doar o singură marcă smartphone-uri. Istoria problemelor automate Android, totuși, cunoaște cazurile de erori care apar cu persoane aleatorii, iar echipamentul utilizat pare să fie mic, cu excepția cazului în care orice semnificație.

Deși au apărut întotdeauna problemele Android, valul de erori grave a început să implementeze o actualizare la începutul anului 2020, după care sistemul a început să confundă limbile în timp ce citește mesajele. Interesant, problema în practică are loc până astăzi, deși mașina Android este deja disponibilă oficial pe piața poloneză.

Împărații WP: Votați pentru tehnologia anului și câștigați 5.000. Zlotries!

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmotoandroid Auto

Recomandat
Lasă Un Comentariu