Principal » Internet » Android Auto și setări reîmprospătate. Doar câteva dintre ecranul mașinii

Android Auto și setări reîmprospătate. Doar câteva dintre ecranul mașinii

Internet : Android Auto și setări reîmprospătate. Doar câteva dintre ecranul mașinii

Android Auto a intrat într-o renovare liniștită setărilor de interfață actualizate. Aceasta este doar o schimbare vizuală, dar este dificil să o criticați - datorită acestuia, opțiunile sunt mai potrivite pentru interfața Auto Android reconstruită pe ecrane în mașini și nu seamănă cu aplicația de acum câțiva ani. Potrivit Reddit, setările noi apar pe una dintre cele mai recente actualizări Google Play și nu Android Auto în sine.

O nouă interfață de setare, totuși, se aplică numai smartphone-urilor. Utilizatorii de Android Auto de pe ecran în mașină pot încă să utilizeze doar câteva setări cheie și să vizualizeze restul aplicațiilor de pe telefon la cerere. Acesta este un aspect reîmprospătat aici, care este încă necesar, chiar și pentru a determina ordinea pictogramelor de meniu principal pe afișajul sistemului Infotainment.

"New " setările sunt doar schimbări vizuale. Acestea sunt încă necesare, de exemplu. Setați ordinea comenzilor rapide pe ecran în mașină, Foto. Oskar Ziomek.

Toate modificările legate de îmbunătățirea aplicațiilor, desigur, sunt mulțumiți, dar este dificil să le acceptați cu entuziasm, atunci când în paralel există încă o masă de erori asociate cu funcții de bază uniforme. Cel mai important eșec este încă un lector citește notificarea în limba greșită, care în practică face ca funcția să fie inutilă - mesajele sunt complet de neînțeles.

Android Auto a fost actualizat la versiunea 5 recent actualizată.5, primind astfel o mulțime de schimbări pe care nu le puteți vedea la prima vedere. Așa cum au analizat utilizatorii avansați, modificările codului de aplicație au arătat în implementarea progresivă a noilor funcții, condusă cu integrarea Android Auto cu un autobuz de date auto. Poate că o parte din știri va merge la aplicarea finală cu ocazia o altă versiune de mare.

Android Auto și Android Auto pentru ecrane de telefon (pentru utilizatorii Android 10) pot fi descărcate din catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu