Principal » Internet » Android Auto: Jocuri disponibile pe ecranul mașinii. Nu veți juca

Android Auto: Jocuri disponibile pe ecranul mașinii. Nu veți juca

Internet : Android Auto: Jocuri disponibile pe ecranul mașinii. Nu veți juca

Android Auto oferă jocuri de bază în HTML5, care pot fi jucate pe ecranul mașinii datorită aplicației Noile Jocuri GamesNacks. Până de curând, știm doar că vor apărea, iar astăzi unii pot fi incepute efectiv.

Android Auto a fost de a oferi jocuri de la versiunea 6.7 beta și cel puțin acest rezultat din analiza anterioară a fișierului APK în care a apărut aplicația GamesNacks. În practică, totuși, se pare că Android joc auto Acestea pot fi activate pe partea serverului sau în întregul proces există unele inexacuri, pentru că în cazul meu au reușit să le conducă.

Este atât de interesant faptul că, deși am aderat recent la programul de testare Beta Android Auto, conform informațiilor despre aplicație de pe telefonul dvs. smartphone (pentru căutarea unei situații similare la domiciliu - folosesc Samsung Galaxy S10), Ediția instalată în prezent Android Auto este 6.6.612534-RELEASE, Și totuși rapidă pentru jocuri și, ca rezultat, jocul în sine au apărut pe ecran în mașină.

Ce interesant, nu toate jocurile de pe Android Auto Run în cazul meu fără probleme, dar Cei care lucrează sunt surprinzător de eficient în mod eficient. Animațiile sunt lichide, iar controlul de la nivelul ecranului din mașină nu este obstrucții speciale (deși acest lucru poate depinde de locația ecranului de pe tabloul de bord).

Descris în Android, mașina merită să dea o șansă - este o modalitate interesantă de a vă face timpul să faceți o mulțime într-o parcare. Ce trebuie subliniat, Google a avut grijă ca jocurile să nu poată porni sau chiar să continue în timp ce conduceți.

Sursa de fotografii: © Goodprograme | Jocul Oskar Ziomek pe Android Auto. Nu le veți conduce când conduceți

Jocul Running este oprit automat ori de câte ori mașina începe să se miște (probabil pe baza informațiilor GPS de pe un smartphone), în timp ce încercați să activați jocurile, este afișat un mesaj care "această funcție nu este disponibilă în timpul conducerii ".

Android Auto 7.3

Alte aplicații pentru drivere

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmotoandroid Auto

Recomandat
Lasă Un Comentariu