Principal » Internet » Android Auto Beta - o nouă versiune pentru șoferii care lipsesc impresii

Android Auto Beta - o nouă versiune pentru șoferii care lipsesc impresii

Internet : Android Auto Beta - o nouă versiune pentru șoferii care lipsesc impresii

Android Auto a câștigat un nou program de testare beta, datorită căruia șoferul poate verifica cele mai recente funcții. Având în vedere problemele actuale ale sistemului, în practică este o opțiune pentru utilizatorii impresiilor impresii - și cele care nu sunt cele mai bune.

Android Auto emis recent este, de asemenea, cunoscut ca o versiune beta, pe care am descris-o în analiza unui APK Android Auto 6.7 beta. Apoi sa dovedit că sistemul va arăta jocuri simple HTML și aceasta este situația în care Versiunea de testare a aplicației are un avantaj față de stabil: Utilizatorii Android Auto Beta ar putea folosi această opțiune ușor mai devreme.

În același timp, trebuiau să fie pregătiți că noul nu va funcționa în mod stabil sau întreaga Android Auto va oferi probleme suplimentare. Este de așteptat și evident în cazul versiunilor de testare, doar că doar Android Auto are numeroase probleme, de asemenea, într-o eliberare stabilă. Pariurile vor profita de principalii factori care sunt conștienți de posibilele probleme și știri extrem de interesante.

Android Auto 6.7 la orizont. Mașinile vor lovi HTML5

Android Auto Beta - Cum să devii un tester?

Pentru a vă alătura programei de testare automată beta Android, nu trebuie să vă deplasați mai ales în Polonia. În cazul meu (Galaxy S10 cu Android 11, Android Auto integrat cu sistemul) - suficient pentru a vizita această pagină și pentru a face clic pe "Alăturați-vă"; Exact la fel ca în cazul altor programe beta din magazinul de joc. O alternativă rămâne pentru a descărca fișierul APK ANDROID AUTO BETA pe cont propriu.

Sursa de fotografii: © Goodprograme | Oskar Ziomek se alătură Auto-ului beta Android

Este de remarcat faptul că numai una dintre versiunile Android Auto poate fi instalată pe telefonul smartphone. Deci, dacă șoferul decide să se alăture programului de testare beta, Pierde ocazia de a utiliza o versiune stabilă a sistemului - Desigur, în momentul în care părăsiți programul beta Android Auto, care se poate face în orice moment. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți acest lucru pentru că Actualizarea cererii în una sau în cealaltă parte, nu este imediată.

Sursa de fotografii: © Goodprograme | Oskar Ziomek Android Auto - confirmarea atașamentului la testele beta

Android Auto și Android Auto pentru ecranele telefonice (pentru Android 10 sau mai mulți utilizatori) pot fi găsite în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmotoandroid Auto

Recomandat
Lasă Un Comentariu