Principal » Internet » Android Auto 7.0 beta este deja disponibilă. Veți observa ce oferte noi?

Android Auto 7.0 beta este deja disponibilă. Veți observa ce oferte noi?

Internet : Android Auto 7.0 beta este deja disponibilă. Veți observa ce oferte noi?

Android Auto 7.0 este acum disponibil pentru descărcare ca o ediție beta de testare. Aceasta este o oportunitate pentru șoferi să testeze noi funcții un pic mai rapid decât altele, dar trebuie să descoperi ce fel de știri - ca de obicei.

Android Auto a fost lansat într-o versiune de testare 7.0, ceea ce înseamnă că vom vedea, de asemenea, o ediție stabilă. Din păcate, ca de obicei, acest lucru înseamnă, de asemenea, ghicitul ce este nou a apărut în cerere în cerere. Google în mod constant nu furnizează astfel de informații și puteți presupune doar că cel puțin o parte din noua știri anunțate a venit la Android Auto.

Astfel încât să puteți conta pe suportul așteptat pentru două cartele SIM. În prezent, Android Auto nu se ocupă de utilizatorii a două numere de telefon și, în practică, nu vă permite să efectuați apeluri din mașină, dacă șoferul nu a indicat cartela SIM implicită de pe telefonul smartphone. Puteți uita de conexiuni de la numărul "al doilea".

Android Auto face în mod constant probleme diferite în timpul serviciului de zi cu zi, astfel încât să sperați că cel puțin unii au fost rezolvați. Android Auto nu este încă disponibilă în mod oficial în magazinul Google Play din Polonia (spre deosebire de anunțurile relativ recente ale Google 'a), prin Android 9 și utilizatorii în vârstă trebuie să salveze instalarea fișierelor APK pe cont propriu.

Pornind de la Android 10, Android Auto este integrat cu sistemul și lucrările și actualizările automate - și în Polonia.

Android Auto 7.3

Alte aplicații pentru drivere

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmotoandroid Auto

Recomandat
Lasă Un Comentariu