Principal » Internet » Android Auto 6.9 beta disponibile pentru descărcare, dar de ce descărcați-l?

Android Auto 6.9 beta disponibile pentru descărcare, dar de ce descărcați-l?

Internet : Android Auto 6.9 beta disponibile pentru descărcare, dar de ce descărcați-l?

Android Auto 6.9 În ediția de testare a beta timp de câteva zile este disponibilă pentru descărcare. Se pare că pentru șoferi o mare oportunitate de a verifica noile funcții de sistem înainte de a ajunge la o eliberare stabilă. Nimic mai greșit.

Android Auto a fost actualizat mult timp într-un mod specific. Driverele primesc o nouă versiune mare "a sistemului la fiecare câteva săptămâni, dar nimeni nu știe ce schimbări aduce. Google a uitat să actualizeze Descrierea automată Android în magazinul de jocuri în urmă și în practică descoperiți știri această sarcină pentru șoferii înșiși care împărtășesc observațiile pe web.

Dezvoltarea de noi versiuni ale ANDROID AUTO a trecut recent o anumită metamorfoză atunci când Google a anunțat lansarea programului de testare beta. Începutul a fost foarte promițător. În beta, apoi Android Auto 6.7 Ai putea începe jocul (deși mai târziu au început să acționeze într-o ediție anterioară 6.6), datorită căruia șoferii ar putea verifica mai repede modul în care sunt pregătite noi funcții.

Android Auto Beta - o nouă versiune pentru șoferii care pierd impresii

Din păcate, totul indică faptul că apreciez că dezvoltarea știrilor ca parte a beta a fost uitată rapid. În cea mai recentă Android Auto 6.9 Știri beta pur și simplu nu au sau încă nu au fost descoperite de șoferi. Și dacă da, este greu să vorbim despre o versiune de recomandare valoroasă și merită a căror descărcare va schimba modul de utilizare Android Auto în mașină.

Desigur, nu puteți exclude, în același timp, că Google a stabilit erorile de sistem din această versiune, care nu lipsește. Din păcate, totuși, din cauza lipsei de informații oficiale, în acest sens puteți doar specula sau continuați să testați ANDROID AUTO 6.9 beta.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwareandroid Autotechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu