Principal » Internet » Android Auto 6.7 la orizont. Mașinile vor lovi HTML5

Android Auto 6.7 la orizont. Mașinile vor lovi HTML5

Internet : Android Auto 6.7 la orizont. Mașinile vor lovi HTML5

Android Auto vă va permite în curând să rulați jocuri pe ecran în mașină - rezultă din analiza APK Android Auto 6.7 beta. Unii au observat aplicația Gearsnacks în smartphone-uri, ceea ce vă permite să activați 8 meciuri și să îl arătați ca fiind compatibil cu Android Auto.

Android Auto poate oferi drivere în curând Acces la jocuri HTML5 Datorită utilizării gamerilor asociate cu platforma Google GamesNacks - rezultă din analiza APK și a informațiilor despre site-ul dezvoltatorilor XDA. După deschiderea Android Auto pentru aplicațiile terților, ar fi cu siguranță Una dintre cele mai mari știri din sistem De la reconstrucția aprofundată a interfeței în 2019.

Pentru moment, detaliile jocurilor de service de Android Auto nu sunt cunoscute, dar totul indică faptul că este vorba despre Acces direct la jocuri HTML5 mici Direct de la GamesNacks - desigur pe ecran în mașină. În testul Android Auto 6.7 Puteți găsi acum Link-uri de până la 8 jocuri, care cel mai probabil au fost deja optimizate pentru manipularea de la nivelul auto, aici acestea sunt:

  • Boom Zoo
  • ONET Connect Classic
  • Cannonballs 3D
  • Pin-ul OZN
  • 2048 gigant
  • Găsiți 500 de diferențe
  • Deblocați că
  • Bubble Woods

Este de remarcat faptul că Jocurile Android AUTO va fi capabil să funcționeze Numai în mașini cu ecrane tactile Și nu va fi posibil să faceți, în timp ce vehiculul nu va fi parcat. În acest stadiu, cu toate acestea, nu este clar dacă numai un semnal de frânare de parcare va fi utilizat ca protecție sau informații de la GPS cu o mișcare potențială a vehiculului. O astfel de combinație ar fi mai sigură.

Pentru moment, nu știm când jocul exact va fi disponibil pentru șoferii cu Android Auto. Totul indică totuși că În versiunea de testare, ei deja lucrează, Deci, este posibil ca masinile vor merge împreună cu un grajd Android auto 6.7. Premierele lui ne așteptăm în zilele.

Android Auto 7.3

Alte aplicații pentru drivere

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmotograme

Recomandat
Lasă Un Comentariu