Principal » Internet » Android Auto 6.3 Disponibil pentru descărcare. Știrile ca de obicei rămân un mister

Android Auto 6.3 Disponibil pentru descărcare. Știrile ca de obicei rămân un mister

Internet : Android Auto 6.3 Disponibil pentru descărcare. Știrile ca de obicei rămân un mister

Android Auto 6.3 este acum disponibilă pentru descărcare, dar Google ca de obicei rămâne misterios și nu dezvăluie ce exact în această versiune a fost modificată. Vă puteți aștepta ca acestea să fie corecțiile erorilor curente în Android Auto și alte modificări minore, dar în practică sunt doar driverele să le descopere în timp ce conducea.

Google vă oferă o scurtă listă de "modificări în această ediție" în magazinul de joacă, dar Persoanele de urmărire Android Auto își dau seama că este un conținut care nu a fost schimbat timp de mai multe luni. Îngrijirea pentru o descriere a Auto Android în magazinul de joc aparent nu pentru Google sau un pic important.

În Android Auto puteți utiliza și m.în. De la navigație sintrică, foto. Oskar Ziomek.

Android Auto 6.3 poate fi în practică una dintre ultimele versiuni, care este disponibilă oficial tuturor utilizatorilor din Polonia. Merită să ne amintim că Google anul trecut a anunțat extinderea disponibilității Android Auto pentru piețele ulterioare (inclusiv poloneză) în următoarele luni. Recent, Android AUTO a apărut oficial, printre altele, în Norvegia.

Indiferent de numărul versiunii Android Auto, de la doar câteva zile, șoferul se poate bucura de utilizarea aplicațiilor terțe părți. Pe ecranul din mașină, puteți afișa deja, de exemplu, navigarea Sygic sau TomTom Amigo și cu siguranță nu se termină. Mai devreme, puteți utiliza numai hărți Google sau Waze. Aceasta este probabil cea mai importantă schimbare pentru întreaga platformă de la începutul existenței sale.

Android Auto și Android Auto pentru ecrane de telefon (pentru Android 10 și mai mulți utilizatori) pot fi descărcate din catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu