Principal » Internet » Android Auto 6.1 a introdus un ecran partajat. El trebuie să lucreze mai bine decât în ​​Apple Carplay

Android Auto 6.1 a introdus un ecran partajat. El trebuie să lucreze mai bine decât în ​​Apple Carplay

Internet : Android Auto 6.1 a introdus un ecran partajat. El trebuie să lucreze mai bine decât în ​​Apple Carplay

Android Auto 6.1, care a apărut pe piață cu mai puțin de o lună în urmă, a introdus un nou interesant, care este oarecum mai tare doar acum. Se pare că utilizatorii de mașini moderne cu infotainment cu ecrane largi datorită Android Auto 6.1 poate folosi o vizualizare nouă de aplicații partajate. Soluție analoagă pentru o lungă perioadă de timp oferă un carplay competitiv Apple.

Site-ul AutoVolution atrage atenția asupra unei noi funcții. Datorită acestuia, proprietarii de mașini cu afișaje largi pot suporta simultan, de exemplu, music player și navigare - nu numai sub formă de sfaturi scurte, dar cu previzualizarea hărții. În acest fel, puteți conecta, de asemenea, aplicația telefonică pentru a apela sau calendarul. Totul ar trebui să acționeze mai ușor decât în ​​carplay din cauza lipsei marjelor de aplicații inutile.

Ecranul Split în Android Auto 6.1, Fot. Autoevolie.

Manipularea ecranelor largi în Android AUTO a apărut la mijlocul anului 2019, dar în practică a fost în principal despre potrivirea aplicațiilor individuale la proporția oricăror afișări. Pe panoul lateral, de obicei, apoi au apărut o oră sau un sfat suplimentar de navigare. Acum vorbești despre serviciul complet al două aplicații simultan.

În plus față de posibilitatea descrisă de partajare, Android Auto 6.1 În ziua premiera, părea că poate schimba tapetul în meniul principal. Cu timpul, totuși, sa dovedit că aceasta este o coincidență; Această opțiune a fost pornită pe partea serverului și este acum disponibilă utilizatorilor auto Android de la Versiunea 6.0.

Android Auto și Android Auto pentru ecrane de telefon (pentru Android 10 și mai mulți utilizatori) pot fi descărcate din catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu