Principal » Internet » Android Auto 5.6 Disponibil pentru descărcare. La orizontul, serviciul de navigație terță parte

Android Auto 5.6 Disponibil pentru descărcare. La orizontul, serviciul de navigație terță parte

Internet : Android Auto 5.6 Disponibil pentru descărcare. La orizontul, serviciul de navigație terță parte

Android Auto a fost actualizat la versiunea 5.6. Google, ca de obicei, nu a împărtășit informații clare despre schimbări, dar unul dintre utilizatorii RedDita au analizat deja codul de aplicare și indică toate modificările relevante "sub masca ". Pentru viitor, informațiile sunt bune - totul indică faptul că, în viitorul apropiat, la Android Auto, ei vor putea să lovească alte navigații decât Google și Waze Hărți.

Acestea indică această modificare a codului asociat cu sprijinul pentru navigație, dar trebuie amintit că acestea nu sunt informații oficiale. În mod similar, analizând APK, a reușit, de asemenea, să determine că Android Auto 5.6 au câștigat modificări legate de accesibilitate (această opțiune poate fi în practică pentru a aplica ecranelor Android Auto pentru telefonul) sau modificări suplimentare de cod pentru afișajele auto.

În noul Android Auto se va dovedi, de asemenea, să apară pe notificările Google - Sistem - sistemul va informa driverul dacă aplicația va necesita actualizări. Concretele nu sunt cunoscute în acest moment.

Deși schimbări "din bucătărie " în Android Auto 5.6 Există multe, este dificil pentru acest moment pentru a determina dacă unele schimbări cheie au apărut în program care va fi vizibil de către șoferi. Android Auto este capricios și foarte des funcționează diferit în mână cu un smartphone specific și o mașină. Ca rezultat, diferiți utilizatori fac alte erori, ceea ce face dificilă analizarea modificărilor și corecțiilor. Ca de obicei, numai practicile și opiniile șoferilor vor confirma orice modificări în acest sens.

Android Auto și Android Auto pentru ecrane de telefon (pentru utilizatorii Android 10) pot fi descărcate din catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu