Principal » Internet » Android 9.0: Un nou sistem de "tort " în nume?

Android 9.0: Un nou sistem de "tort " în nume?

Internet : Android 9.0: Un nou sistem de

Google a reușit să se obișnuiască cu utilizatorii produselor lor la denumirea specifică a versiunii mari Android. Fiecare ediție ulterioară a sistemului primește note care sunt alte dulciuri sau deserturi, în plus pe următoarea literă alfabetică în ordine. Cel mai recent sistem este Oreo și, deși la premiera unui alt Android cu o notă pentru litera P existau încă ceva timp, există deja speculații, cum ar putea suna.

O observație interesantă în această privință a apărut recent pe Twitter, unde a atras atenția asupra celor mai recente coduri de cod în proiectul Repository Android Open Source. Ei par să dezvăluie o parte din numele noului Android - Android Pi. Deși acest lucru poate fi cazul și numai terminologia internă, care nu va avea nicio legătură cu numele final, pe de altă parte, se remarcă faptul că poate fi o plăcintă de cuvinte, înțeles engleza, printre alte torturi, prăjituri de pat sau doar.

Amuzant: Noile comitete în AOP se referă la următoarea versiune a Android ca "Android Pi", care este în mod evident un desert, deși poate stenota pentru plăcintă Android.// T.CO / LXXV4MUYHN // T.CO / DH0TLGXIBR Lăsați speculația să înceapă # Android9

- Mishal Rahman (@Mishaalrahman) ianuarie 17, 2018Check Alegerea unui tort pe sistem în sistem este evident posibil, puteți obține, de asemenea, impresia că probabilitatea este destul de mică. Cuvântul plăcintă a apărut mai devreme între numele de sistem, în special prima ediție care a primit plăcintă de mere, ceea ce însemna o plăcintă de mere. Selectarea unui fragment dintr-un nume mai lung mai devreme al notă de cea mai recentă Android ar fi, prin urmare, o mișcare neobișnuită, în special atunci când se iau în considerare multitudinea de alte opțiuni: pancake - pancake, praline - Pralinka, menta - menta, unt de arahide - arahide Unt, Popsicle - gheață pe un baston...

Cele de mai sus sunt doar câteva propuneri. Totul se bazează numai pentru speculații până acum. Suntem curioși de alte idei pentru un nume nou, atrăgător pentru Android. Ce dulceață pe litera P ar trebui să fie numită? Vă invităm să plasați propriile propuneri și discuții în comentarii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu