Principal » Internet » Android 8.0 cu protecție împotriva ransomware

Android 8.0 cu protecție împotriva ransomware

Internet : Android 8.0 cu protecție împotriva ransomware

Google încearcă să-și îmbunătățească Android în fiecare dintre direcțiile posibile. Ce ar trebui să se bucure majoritatea utilizatorilor - de asemenea, pe câmpul de siguranță. Unul dintre pașii care se asigură că este eliminat din viitoarea Android O (8.0) Trei tipuri de ferestre care au fost până acum scopul principal al atacurilor de software rău intenționate.

Windows, la care se referă la Type_System_Alert, Type_System_Error și Type_System_Overlay care permit afișarea conținutului în prim-planul ecranului, mai mult decât orice alt conținut. Nimic nu este ciudat că creatorii care doresc să creeze un ransomware, încercând mai întâi să obțină drepturile care vor permite aplicarea lor să utilizeze aceste tipuri de ferestre, împiedicând același utilizator să utilizeze telefonul.

Google a subliniat această problemă înainte și de la Android 6.0 marshmallow, permisiuni clasificate legate de aceste ferestre ca mai mult decât periculoase. Cu toate acestea, în ciuda faptului că a schimbat procedurile de achiziție a acestora, creatorii Ransomware și au putut să le eludeze. Mai mult, unii producători de dispozitive nu au schimbat clasificarea permisiunilor în versiunile lor software. De data aceasta, eliminarea totală a acestor tipuri de ferestre va încheia în cele din urmă problema. Pentru a fi chiar mai sigure, în Android o veți găsi, de asemenea, un nou buton situat pe panoul de notificare, care va permite închiderea aplicației încercarea de a utiliza alte tipuri de afișare decât acceptate ca standard.

Butonul care vă permite să închideți orice fereastră activă. Sursa: BleepingComputer.COM

Măsuri de îmbunătățire a securității în Android, desigur, bucurați-vă și merită remarcat faptul că diseminarea lor va dura mult timp. Vorbim despre eliberarea Android 8, când cea mai recentă Android Nougat este încă instalată numai pe o mică parte din toate dispozitivele utilizate.

Să vă reamintesc că toamna viitoare a anului curent de Android O, de asemenea, alte modificări și noutăți în legătură cu actualul Nougata. Puteți citi despre detaliile din materialul nostru pe care am publicat acum câteva săptămâni.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu