Principal » Internet » Android 8.0 Oreo - Ce va aduce noua?

Android 8.0 Oreo - Ce va aduce noua?

Internet : Android 8.0 Oreo - Ce va aduce noua?

Deja aprindem faptul că mulți utilizatori au încă un sistem senior pe smartphone-urile sale decât Android 7.0 Nougat, dar Google nu dorește să le aștepte și pe producătorii înclinați și să-și prezinte ultimul copil - Android 8.0 Oreo. Ce va aduce un nou sistem și dacă așteaptă ce să aștepte?

Probabil unii au încetat să aștepte noi versiuni ale sistemului de operare pe telefonul smartphone, dar dacă cineva are un model de top care a fost produs în acest an sau ultimul an, el va fi cu siguranță capabil să verifice personal, ce noutăți aduce unul cu altul un alt sistem dulce Google 'A. Revoluția ne așteaptă? Sau poate doar modificări minore?

Nici unul sau altul. Schimbările vor fi semnificative, dar nu există nimic de conta pe revoluție. În total, este greu de surprins de Google, deoarece sistemul din formularul prezent este foarte bun și nu schimbă ceva care este lăudat. Gigantul din punct de vedere la munte axat în primul rând pe ceea ce ar trebui îmbunătățit și ce se plâng cel mai adesea utilizatorii. Astfel încât să putem conta pe o operațiune și mai rapidă și o gestionare mai eficientă a aplicațiilor care rulează în fundal. Ce poate?

În plus față de optimizarea memoriei, mai presus de toate, o funcționare mai lungă a bateriei. Sistemul trebuie să limiteze consumul de resurse prin aplicații din care nu folosim la un moment dat. De remarcat, de asemenea, de completarea formularelor pe diferite tipuri de site-uri web și în aplicații. Un fapt interesant este, de asemenea, imaginea în imagine, datorită căruia dintre cele două programe utilizate este afișată sub forma unui mic ecran în colțul dispozitivului.

Notificările (punctele de notificare) au fost îmbunătățite și noi emoticoane noi. Există, de asemenea, un mod remarcabil de programe imediate pe care le executăm direct din fereastra browserului (fără necesitatea instalării).

După cum se întâmplă de obicei, software-ul va merge mai întâi la smartphone-uri pixel și pixel xl. Mai târziu, ei vor primi proprietarii modelelor Nexus 5x și Nexus 6P, precum și Pixel C și Nexus Player. Restul utilizatorilor smartphone-urilor altor companii vor aștepta probabil un nou sistem câteva luni. Fie mai mult

..

Recomandat
Lasă Un Comentariu