Principal » Internet » Android 7.1.2 Nougat - Teste începute

Android 7.1.2 Nougat - Teste începute

Internet : Android 7.1.2 Nougat - Teste începute

Unii utilizatori de smartphone-uri nu au actualizat încă la Android 6.0 Marshmallow, iar gigantul de la Redmond începe deja cele mai recente teste de versiune - Android 7.1.2 Nougat. Ce ne putem aștepta după un nou sistem și când merge la dispozitivele noastre?

Google a anunțat că cea mai recentă versiune a Android a prezentat numărul 7.1.2, în curând vor fi dispozitive dedicate. În prezent, utilizatorii unor astfel de modele, cum ar fi Nexus 5x, Nexus Player, pixel C și pixel și pixel xl smartphone-uri pot descărca deja imaginea noului sistem. Pacientul și mai puțin emergente cu sistemul de încărcare manuală ar trebui să aștepte actualizarea în modul OTA.

Și ce sa schimbat? Pentru a spune adevărul - nu este cunoscut. Numai informații enigmatice despre cel mai nou Android 7 apar în rețea.1.2 Nougat introduce amendamente semnificative care vor aprecia atât utilizatorii smartphone-urilor, cât și comprimatele. Știrile, de asemenea, apel la operatorii de rețele celulare, dar după cum știți, ei nu se vor grăbi să actualizeze sistemele de marcă.

În prezent, versiunea disponibilă a sistemului este în faza de testare, astfel încât lista finală de modificări va ști sfârșitul tuturor lucrărilor. Data de lansare finală nu este încă cunoscută, dar se spune că versiunea finală a sistemului va fi disponibilă în câteva săptămâni. De asemenea, nu se știe cine se vor răspândi la actualizare și ce modele vor primi. Putem fi siguri că dispozitivele menționate mai sus din Google 'vor primi cu siguranță o actualizare, dar în Kuluars spune, de asemenea, că modelele mai vechi TJ. Nexus 6 și Nexus 9 nu vor primi un sistem actualizat. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu