Principal » Internet » Android 6.0 Marshmallow - Ce este nou?

Android 6.0 Marshmallow - Ce este nou?

Internet : Android 6.0 Marshmallow - Ce este nou?

Unii nu au reușit încă să se bucure de o actualizare a Android 5.1, există oameni care sunt încă în așteptare, iar Google a pregătit deja succesorul - Android 6.0 marshmallow. Hai să ne cunoaștem reciproc delicios „Bird Mleczko “. Va fi o revoluție sau doar o evoluție.

Deja la început, vom înșela revoluția, nu este nimic de conta pe. Dar este rău? Unii spun că schimbarea ceva ce este bun este călcarea după un teren foarte amar. Cu ipoteze similare au venit Google, care, în loc să schimbe complet sistemul, care este un bun și bine plăcut, a decis să o îmbunătățească la o rată rezonabilă. În concluzie, avem de-a face cu o evoluție foarte bună și grijuliu. 

Interesant, prima prezentare a noului sistem de operare a fost deja in luna mai in acest an la Google I / O. De atunci, compania a lansat treptat ediții noi de vizionare. Prin urmare, prezentarea finală este rezultatul multor luni pentru a rafina și a asculta opiniile utilizatorilor de testare. Și cum funcționează toate în practică și când putem verifica toate îmbunătățirile și produsele noi pe dispozitivele lor?

Primul nou sistem va primi titularii tuturor Nexus. Restul va trebui să aștepte un pic, și mai puțin producător celebru, de data aceasta se va extinde. De exemplu, deținătorii de dispozitive de onoare, acum câteva zile au primit "Lolllipop ". Oricum, există o mulțime de schimbări, iar unul dintre ele mecanismului de obținere a permisiunilor de aplicații. În schimb, sistemul va cere utilizatorului sau este de acord, de exemplu. Pe permisiunea de a utiliza locația când cererea pentru astfel de permisiuni va cere. Datorită acestui lucru, vom avea un control mai mare asupra funcționării cererii. Ce altceva?

O altă noutate care apelează la mulți utilizatori, acesta este un nou sistem de management al energiei. Acum, sistemul va lucra cu diverși senzori instalate pe dispozitiv prin evaluarea dacă acesta este utilizat în mod activ. Dacă nu, activitatea aplicațiilor care rulează în fundal este redusă, ceea ce permite economii considerabile și extinderea timpului de lucru. În plus, funcțiile de control vocal au fost extinse, ceea ce la rândul său vă va permite să utilizați aceste facilități în aplicații terțe. Noutatea este, de asemenea, un mecanism acum pe robinet - motor de căutare contextuală și sugestii într-una. Pentru a utiliza acest lucru, trebuie doar să apăsați butonul principal pentru a obține carduri cu informații diferite din partea de jos. O locație derulare în mesaje etc. Nu a existat, de asemenea, modificări vizuale. Îmbunătățirea animațiilor, manipularea diferitelor fonturi, redarea textului etc. 

Există, de asemenea, unele contra. Ei bine, ultimul sistem Android 6.0 Marshmallow nu va merge la dispozitivele mai vechi, inclusiv nexusurile produse în 2012. Acest lucru înseamnă că proprietarii primei versiuni a tabletei Nexus 7, un Nexus 10 mai mare, dar și Nexus 4 foarte popular nu va primi cele mai recente "Lapte Bird". 

Recomandat
Lasă Un Comentariu