Principal » tehnologii » Android: Cele mai bune 5 aplicații de formare și de fitness

Android: Cele mai bune 5 aplicații de formare și de fitness

tehnologii  : Android: Cele mai bune 5 aplicații de formare și de fitness

Valoarea excesului de greutate vine întotdeauna puțin mai greu decât achiziția lor. Deseori se întâmplă că singura viziune a exercitării fizice sporite ne descurajează puternic să practicăm orice sport. Cu toate acestea, dacă arătăm o mică dorință și dorință de a avea grijă de forma noastră, suntem o idee bună să susținem un antrenor virtual. Vorbesc aici, desigur despre aplicațiile de antrenament și fitness pentru dispozitivele dvs. mobile Android. Acestea pe piață sunt din ce în ce mai mult și câștigă un grup mai larg de destinatari. De ce să folosiți acest tip de ajutor în timpul antrenamentului? Ei bine, ei sunt mult mai ieftini (de obicei liberi) decât sfaturile în formatorii personali și le putem avea întotdeauna cu dvs. Mai jos este o listă de cinci, în opinia noastră, cele mai bune aplicații de formare și de fitness. Vă invităm să citiți.

La început, ceva pentru executarea fanilor și a oamenilor care ar dori să înceapă o aventură de jogging. aplicație Nike + Running, Deoarece este un instrument de instruire profesional care utilizează atât un începător cât și un alergător mai avansat. Acest program are multe optiuni legate de training-uri de zi cu zi. Suntem aici pentru a face față, printre altele, cu o listă de rute călătorite, viteze medii pentru fiecare antrenament și rute, numărul de calorii arse și posibilitatea de a crea un plan pentru cursurile ulterioare. Mai mult, putem să vă laudă cu prietenii prin cumpărarea lor pe o placă specială online. Această opțiune motivează simultan să bată tot mai multe înregistrări și să obțină cele mai bune momente posibile.

Următorul program de formare este, de asemenea, asociat cu funcționarea. Aici, cu toate acestea, autorii au pus umor și distracție bună. Dacă te-ai plictisit cu antrenamente standard și ideea de a alerga acest lucru merită remarcat Zombie, Run! Aceasta este o idee foarte originală pentru formarea aplicațiilor. După ce a pornit-o (este necesar să se conecteze căștile), începem să rulați. După o perioadă scurtă de timp, urechile noastre încep să vină sunet strălucitor al unei horde de zombi flămânzi. Dacă încetini ritmul, cei morți care trăiesc treptat prin noi (geamurile lor devin mai puternice). Totul motivează perfect să depășească mai multe și mai multe căi și înregistrări de timp de rupere. Mai mult decât atât, înainte de formare, putem stabili un traseu alerga după care vom scăpa de Zombi. Zombie, Run! Aceasta este o idee extrem de originală pentru a menține menținerea unei stări bune.

Este timpul să lăsați un pic de la tema de alergare. O altă aplicație vom prezenta ne va ajuta să sculpteze figura și echipat ca de dorit „radiator “ de pe stomac. A6W Acest program al cărui nume este o abreviere de la așa-numitul. Șase aerobic Weider, un set de șase exerciții simple care afectează perfect mușchii abdominali. Programul include exerciții și un plan de distribuție cuprinzător cu un program detaliat de repetări pentru fiecare zi. Mai mult, avem de-a face aici cu numeroase ilustrații, instrucțiuni și descrieri scurte Cum să efectuați în mod corespunzător Sixhe. Întregul va înlocui perfect formatorul personal și va păstra corpul nostru în formă perfectă.

Rularea runastică și fitness Acest lucru sugerează și numele, o aplicație care combină avantajele a trei descrise anterior. Aici avem de-a face cu programe de antrenament concepute atât pentru cei care ar dori să începe să fie difuzate, precum și pentru cei care ar dori să încerce mâna lor la sala de fitness. Totul va oferi, printre altele: 

- Abilitatea de a urmări traseul în timpul funcționării (numărul de timp, distanța, viteza, caloriile arse și ritmul cardiac),

- Accesul la așa-numitul. Dziennik Runner,

- Capacitatea de a verifica pe harta distanța parcursă,

- O funcție care vă permite să vă integrați cu MyFitnespall,

- Sungies pentru formarea zilnică de fitness (lista de exerciții pentru datele bordului, tabelele cu cantități de repetare, consultanță utilă).

În cele din urmă, avem o aplicație pentru tine numită JEFIT - antrenament, fitness, Gymlog. În mod similar, ca și restul programelor descrise, este pe deplin liber. Funcționează perfect în timpul vizitelor de zi cu zi la sala de gimnastică. În meniu, avem acces la descrieri de sute de exerciții diferite, care sunt împărțite în categorii - părți diferite ale corpului. Descrieri detaliate au fost încorporate în continuare cu ilustrații, ceea ce ne vor ajuta în continuare să efectuăm corect datele de exercitare. La cerere, utilizatorul are, de asemenea, posibilitatea de a descărca animații care ilustrează exercițiul selectat. A existat, de asemenea, posibilitatea de a aranja un plan de instruire pentru o anumită săptămână sau o lună. Datele salvate în JEFIT sunt, de asemenea, disponibile online, astfel încât să le putem verifica de la computer.

După cum puteți vedea pe piață există multe aplicații gratuite de formare gratuită din multe domenii sportive. Datorită lor, instruirile de zi cu zi vor deveni mai ușor și mult mai plăcute și vom fi siguri că facem în mod corect toate exercițiile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu