Principal » tehnologii » Android: 5 Cele mai bune aplicații de editare a fotografiilor

Android: 5 Cele mai bune aplicații de editare a fotografiilor

tehnologii  : Android: 5 Cele mai bune aplicații de editare a fotografiilor

În prezent, practic fiecare smartphone Android are o cameră încorporată. Prin urmare, fotografiere a devenit extrem de populară. Pentru a imortaliza momentele interesante, nu trebuie să purtăm o cameră grea tot timpul - un telefon este suficient. Fotografiile făcute, cu toate acestea, necesită adesea o simplă procesare pentru a ieși din ele "este ceva". Următorul text vă va prezenta cinci, în opinia noastră, cele mai bune aplicații gratuite pentru editarea graficelor și a fotografiilor.

Primul dintre cele cinci vor fi Instagram. Această aplicație în afara unei funcții sociale acționează, de asemenea, ca unelte de procesare simple, dar extrem de eficiente (și impresionante). Ea a câștigat popularitatea ei în principal datorită unui meniu extrem de intuitiv și efecte caracteristice, care ia literalmente câteva secunde. După instalarea Instagram, facem o imagine și după un timp putem merge la procesarea sa. Avem mai multe filtre de bază, posibilitatea de recoltare și ascuțire / estompare a fragmentelor selectate. După un moment de distracție, obținem un efect extrem de original, pe care îl putem lăuiși cu prietenii dvs. prin intermediul fotografiilor pe Instagram și Facebook. Pe web veți găsi unele plugin-uri interesante, care se va extinde în plus funcționalitatea aplicației.

O altă propunere, ușor de utilizat, dar, în același timp, oferind oportunități uriașe PIXLR EXPRESS. Personal, consider că acest program pentru una dintre cele mai bune din categoria sa și eu de multe ori folosesc personal. Aici, spre deosebire de Instagram descris anterior, avem un număr mult mai mare de funcții. Meniul a fost plasat pe principiul plăcilor. Fiecare dintre plăci este responsabilă pentru funcția dată. După ce faceți clic pe unii, submeniul este extins pentru a selecta opțiuni suplimentare. Fotografie încărcată putem ușura, îmbunătățirea contrastului, saturația culorilor, încercați. În plus, avem acces la o serie de filtre (Blur, Sephia, reducerea zgomotului, albire etc.) și unelte (încadrare, tăiere, redimensionare mărime). Toate acestea sunt triviale de utilizat, astfel încât chiar și utilizatorii cei mai puțin experimentați nu vor fi dezamăgiți. Efectele rezultate sunt adesea uimitoare!

Cea mai mare competiție pentru Pixlr Express este, fără îndoială, Snapseed din NIK Software. Puteți încerca că interfața acestei aplicații este chiar mai simplă de utilizat fără a limita funcționalitatea. Serviciul constă aici pentru gesturi (mutați degetul de sus în jos sau lateral). instrumente de bază includ, printre altele, posibilitatea de a schimba luminozitatea, saturația culorilor, dimensiunea, neclaritate sau focalizare. În plus, avem acces la întreaga masă de efecte interesante și originale. Pentru mulți utilizatori, acest favorit determinat printre programele mobile pentru procesare.

De când am menționat deja Pixlr Express și Snapseed, nu trebuie să uităm Eyeem. Această a treia, la rândul său, un program al cărui dintre principalele avantaje este extrem de simplu de a gestiona meniul și o mulțime de posibilități de editare. La prima vedere, ar părea că avem acces la un număr mult mai mare de funcții decât concursul. Cu toate acestea, efectul final este de asemenea posibil să se obțină utilizând elementele descrise anterior. După pornire, Eyeem trece automat la modul cameră (este posibilă, de asemenea, încărcați manual o fotografie din memoria telefonului). După ce a luat fotografiile, ediția ei. Întregul se fierbe literalmente la mai multe activități - ca și în cazul Instagram. Ne prăbușim imaginea, adăugăm efecte adecvate și gata. Ne putem lăuda imediat lucrările noastre, publicându-le pe paginile unui site dedicat. 

Ultimul din listă este Efecte de atingere a culorilor. Acest instrument, spre deosebire de celelalte patru oferte doar o singură funcție. Cu toate acestea, este imposibil să se obțină concurenții descriși mai sus. Este vorba de "manual " coloring / deprivare de culoarea fragmentelor selectate de fotografii. După încărcarea unui fișier cu grafică, cu degetul, marcați aceste elemente pe care dorim să le schimbăm în alb și negru. Restul rămâne în continuare colorat. Datorită acestui fapt, obținem un efect cu adevărat original. Cu toate acestea, ecrane mici ale unor smartphone-uri pot face în mod semnificativ dificil de a lucra cu efecte de culoare Touch.

Recomandat
Lasă Un Comentariu