Principal » Internet » Android 11. Android Auto se va conecta fără fir cu fiecare smartphone

Android 11. Android Auto se va conecta fără fir cu fiecare smartphone

Internet : Android 11. Android Auto se va conecta fără fir cu fiecare smartphone

Proprietarii smartphone-urilor care vor primi o actualizare a Android 11 vor avea un alt motiv pentru satisfacție. ANDROID AUTO va suporta o conexiune fără fir cu orice dispozitiv cu o nouă versiune a sistemului de operare.

Conexiunea wireless în Android Auto a fost posibilă de peste doi ani. Există totuși o mulțime de restricții. Numai unele smartphone-uri Samsung din seria Galaxy și seria Google 'Pixele pot folosi această funcție. Proprietarii altor dispozitive sunt forțați să se conecteze la setul auto de către un cablu USB. Cred că este timpul să rezolvăm o problemă de bază.

Și după cum a raportat 9to5google, ieri pe pagina de suport Android au existat înregistrări care anunță schimbarea. Printre înregistrările noi vedem țări în care puteți utiliza Android Auto, și ce condiții trebuie să îndeplinească aparatul să utilizeze o conexiune fără fir. În plus față de lista deja cunoscut pentru Android 10 și 9 sisteme, o notă despre Android 11 a apărut.

"Fiecare smartphone cu un sistem 11.0 "poate folosi fără fir ANDROID AUTO. Cu toate acestea, acest lucru nu va fi atât de ușor. În primul rând, telefonul smartphone trebuie să aibă, de asemenea, suport pentru rețeaua Wi-Fi 5GHz și, în al doilea rând, trebuie să respecte prevederile Uniunii Europene. Unele înregistrări limitează capacitatea de a utiliza Wi-Fi 5GHz în mașini. Cu toate acestea, nu ne putem plânge. Locuitorii Rusiei și Japoniei nu au opțiunea de a folosi o conexiune de mașină fără fir deloc.

În plus față de îndeplinirea condițiilor de mai sus, rețineți că mașina trebuie să aibă, de asemenea, compatibilitate cu o conexiune fără fir pentru Android Auto. Întreaga listă de producători și modele de automobile cu o astfel de posibilitate poate fi găsită aici. Veți afla mai multe despre aplicația Auto Android la această adresă.

Android Auto și Android Auto pentru ecrane de telefon (pentru utilizatorii Android 10) pot fi descărcate din catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu