Principal » Internet » Jandarmerie a închis ce.CD: CIOS pentru muzica pirat pe rețea

Jandarmerie a închis ce.CD: CIOS pentru muzica pirat pe rețea

Internet : Jandarmerie a închis ce.CD: CIOS pentru muzica pirat pe rețea

2016 a serviciilor responsabile pentru urmărirea penală a pirateriei, precum și a organizațiilor care asociază producția și proprietarile de drepturi de autor, pot fi finalizate. Și, practic, la scară globală: în câteva luni, cele mai mari servicii de torrent au dispărut, îndreptate de la Kickastorrent și Torrentz.UE, și se pare că un alt tracker important sa alăturat retinutului, ce.CD.

Popularitate ce.CD-ul nu poate fi comparat cu icoane de piraterie, cum ar fi Bay Pirate. Printre altele, datorită aceleiași specializări, dar și disponibilitatea. Pe ce.CD-ul a fost publicat în primul rând de muzica pirat, iar accesul la torrente ar putea fi obținut numai după primirea invitației.

Grâu.CD-ul este extrem de important pentru pirateria muzicală online - chiar dacă relativ puțini utilizatori au avut acces direct la torrents, este datorită a ceea ce.Cele mai recente înregistrări au atins cele mai recente înregistrări, de exemplu, pe golf. Cu toate acestea, se pare că este deja o poveste: ce.CD-ul a fost închis, serviciul este indisponibil, există doar un mesaj în care administrația spune la revedere utilizatorilor.

Datorită unor evenimente recente, ce.CD-ul se închide. Nu suntem probabil să ne întoarcem în orice moment în forma noastră actuală. 1/2

- Ce.CD (@Whatcd) 17 noiembrie 2016 Comunicarea SAM a apărut pe ceea ce.CD pe Twitter, a fost refuzat suplimentar că serviciile au fost obținute prin accesul la bazele de date ale site-ului. Potrivit lui Torrentfreak, ce servere.CD, administrat de OVH, au fost preluate de ramura jandarmeriei franceze care luptă împotriva criminalității informatice.

Prin urmare, se pare că problema este serioasă și ce.CD ar trebui să adauge la lista de trackere majore de torrent, care în cele din urmă au încheiat în cele din urmă activitatea sa lungă. În plus, consecințele nu se aplică numai site-ului în sine, ci și pirateria de muzică pe Internet - tocmai a fost slăbită de unul dintre cele mai importante noduri.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu