Principal » Internet » Analiza WPA3 a permis să descopere un atac mai bun pe WPA2: Hacker instrumente sunt gata pentru încălcarea Wi-Fi

Analiza WPA3 a permis să descopere un atac mai bun pe WPA2: Hacker instrumente sunt gata pentru încălcarea Wi-Fi

Internet : Analiza WPA3 a permis să descopere un atac mai bun pe WPA2: Hacker instrumente sunt gata pentru încălcarea Wi-Fi

Hashcat, probabil cel mai rapid din lume. Instrumentul de aranjare a parolei, a fost pusă o nouă versiune, marcată cu 4.2.0. O creștere modestă a numărului după un punct nu reflectă o varietate de știri. Am primit astfel de sprijin nou atac Nahasła WPA2, descoperit cu ocazia standardelor de siguranță analizynowego WPA3. El are multe avantaje în atacurile folosite anterior.

Până în prezent, procesul de recuperare a parolei PSK (tasta pre-partajată) utilizat în procesul de autentificare a clientului a cerut capturarea întregului proces cu 4-wayhandshake. O nouă metodă de atac nu a făcut potrzebujeprzechwytywania orice pachete care ar putea zawieraćprawidłowe login.

Descoperit doar necesită cadatul de captare Nowametoda dintr-o dată un cadru, apoi NaCel este luat de managementul câmpului opțional RSN IE (element de informație de rețea RobustSecurity). Conține M.în.ID-ul Key Key (PMKID) pereche (PMKID). Și se calculează de la Tegosamego PMK care este schimbat în timpul mâinii de mână cu 4 căi. Dacă ajungem, este singurul lucru de care aveți nevoie este un grup de cartropie puternică pentru a efectua un atac de forță.

Această metodă are multe avantaje. Noi nu trebuie să aștepte un moment, victima se va conecta la rețeaua fără fir, vom comunica direct cu punctul de acces. Nu aveți nevoie să strâns pentru a finaliza procesul complet al 4-way-strângere de mână și vă faceți griji cu privire la retransmisia de cadre Eapol (care poate duce la extras imposibil de a sparge). De asemenea, nu există nici o problemă cu ideea parolelor trimise de victimă.

Atacul ar trebui să acționeze împotriva majorității contemporanilor cu funcția de roaming activat. În sine, el va accelera fractura puterea de parole, dar le face luat-o mult mai convenabil să pauză. Și că în curând nvidii vom primi un preț accesibil la foarte puternic, se poate dovedi că aceste parole obișnuite utilizate de fierar nu vor avea o șansă.

Noua versiune a lui Hashcata 4.2.0 este folosit în acest atac împreună cu instrumentele HcxDumptool 4.2.0 și HCXTools 4.2.0.Descrierea exactă a metodei poate fi găsită pe forumul Hashcata. Vom observa că, în afară de aceasta, acest instrument vă permite să vă ocupați de fișierul FileVault 2, mecanism de criptare utilizat prin detașare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu