Principal » Internet » Home Cinema Receiver - Ce este?

Home Cinema Receiver - Ce este?

Internet : Home Cinema Receiver - Ce este?

Tot mai mulți oameni decid să cumpere home cinema. Unele sunt decise pe kituri accesibile cu un jucător Blu-ray care oferă parametri de bază, în timp ce alții au cerințe mai mari și doresc să achiziționeze un set avansat cu difuzoare și un amplificator. Deci, să începem de la început, și anume receptorul. Ceea ce este folosit?

Fiecare cinematograf bun de acasă nu poate funcționa fără un receptor de bună calitate. Dar ce este și ce este folosit? Ei bine, acesta este un dispozitiv special constând dintr-un amplificator multi-canal, receptor radio, decodor de sunet și controler. Toate acestea au fost închise într-una, de obicei un pachet destul de mare al unui computer fix. Acest dispozitiv are un sistem de alimentare comun care poate conduce difuzoarele conectate la acesta.

Amplitul este într-adevăr inima cinematografiei de origine, la care conectăm televizorul pe o parte, ca dispozitiv de ieșire, pe de altă parte, toate dispozitivele care trebuie să fie o sursă de sunet TJ. Computer, Blu-ray sau DVD playere, etc console. De asemenea, conectăm difuzoarele pasive (fără putere) la receptor. În funcție de clasa receptorului, putem conecta de la 5 la o duzină de difuzoare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu