Principal » Internet » America mobilizează. Biden va primi bani astronomici din giganți

America mobilizează. Biden va primi bani astronomici din giganți

Internet : America mobilizează. Biden va primi bani astronomici din giganți

Miercuri, în Casa Albă a avut loc o întâlnire a reprezentanților celor mai mari companii tehnologice americane cu președintele Statelor Unite, Joe Biden. Subiectul conversațiilor a fost securitatea cibernetică și măsurile care vor fi destinate acestui scop.

Miercuri într-o casă albă cu Joe Biden Met: Director General al Alphabet Sundar Pichai, director general al Amazon Andy Jasusy, director general al Apple Tim Cook, director general al IBM Arvind Krishna și regizorul general Microsoft Satya Nadella. Reprezentanții celor mai mari giganți tehnologici au vorbit despre sprijinul sectorului securității cibernetice.

După cum sa raportat de către margine, motivul convocării întâlnirii a fost numărul tot mai mare de atacuri asupra instituțiilor și companiilor guvernamentale care operează în sectoare cheie. Întreprinderile sunt dispuși să ajute Statele Unite în lupta împotriva cybercriminals.

- De fapt, cea mai mare parte a infrastructurii noastre cheie sunt în mâini private, iar guvernul nu este în măsură să se ocupe de ea - a spus Joe Biden în timpul întâlnirii.

Un consultant obositor la numit. A găsit un mod strălucit

Declarații ale giganților tehnologici

Apple a anunțat că va coopera cu furnizorii săi pentru a adopta autentificarea pe mai multe niveluri, precum și în domeniul organizației de formare privind siguranța și răspunsul adecvat la incidentele periculoase. Amazon oferit la rândul său Organizează dispozitive pentru autentificare multi-nivel tuturor deținătorilor de servicii web Amazon.

Google a decis să obțină un ban. În următorii cinci ani, compania trebuie să aloce peste 10 miliarde de dolari pentru a sprijini Statele Unite în domeniul securității cibernetice. În plus, compania a declarat instruirea peste 100.000. Persoanele din analistul de date și sprijinul IT.

Microsoft a făcut un pas mai departe și intenționează În termen de cinci ani, de la 20 de miliarde de dolari privind securitatea cibernetică, promițând aceleași probleme ca Google.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> CyberSecurityBoyzPieczenieściemee bidengoogleMicrosoftappleamazon

Recomandat
Lasă Un Comentariu