Principal » Gaming » American camion simulator - cucerirea (aproape) în toată America!

American camion simulator - cucerirea (aproape) în toată America!

Gaming  : American camion simulator - cucerirea (aproape) în toată America!

Când lumina zilei a văzut producția de Euro Truck Simulator 2, toți fanii și iubitorii serie de camioane au fost Assumption, pentru că stau acasă ar putea merge de la Varșovia la Paris. Recent, a apărut o altă parte, de data aceasta destinată fanilor americani de camioane mari și drumurilor locale. Totul a mers în conformitate cu planul dacă sa întâmplat anvelopele?

Start Să cu faptul că american Truck Simulator este o altă parte a bine-cunoscute și foarte bine-a plăcut seria de jocuri în care stau în spatele roții de camioane mari și ne pasă de dezvoltarea rapidă a companiei dvs. de transport. Desigur, jocul sa bazat pe un joc bine-cunoscut și valoros Euro camion 2 joc 2. Asemănările pot fi văzute nu numai în calea jocului, ci și în setarea audio-vizuală. Desigur, producătorul a introdus multe amendamente și inovații, motiv pentru care iubitorii din partea anterioară au jucat pe vechiul continent, vor dori o nouă tranșă. 

În acest caz, stăm în spatele roții tractoarelor americane iconice și începem aventura pe drumurile americane. La început, vom face ordine simple pentru a deschide propria companie ca ai propria afacere și să se ocupe cu sarcini mai dificile. Și aici scările încep. 

Ei bine, la începutul jocului avem două modele de camioane, și avem o zonă vastă din California și Nevady, cu locuri de bine-cunoscute cu fidelitate refăcute, în cazul în care vom încerca să se lege cumva se încheie cu sfârșitul ca un om de afaceri pe roți. Deci, dacă cineva sa gândit să se schimbe în Peterbilt, Kenwortch, Mac etc. La început, el va trebui să fie răbdător și să aștepte completările și extensiile ulterioare. 

Ca și în partea anterioară, putem adăuga diferite elemente la jocul de pachete DLC și moduri independente. Eu vorbesc despre noi locuri de explorat, comenzile noi, mașini, add-on-uri pentru a le, etc. Partea anterioară a fost foarte frumos pentru ochi, dar acest artist a decis să ne strice și mai mult, adăugarea de noi texturi, efecte și modificări ale greșelilor cunoscute. 

Oricine nu este hotărât poate încerca mâna la o versiune demo, unde avem doar un drum spre California. Mai mult, putem face un număr limitat de sarcini, dar este suficient să simțiți atmosfera de simulator american de camioane.  Se merită? Desigur, cade pentru a da acest joc o șansă și dacă cineva nu a încercat să conducă cu mare camion, ar trebui să petreacă un moment, pentru că relaxarea și distracția sunt la cel mai înalt nivel.

Recomandat
Lasă Un Comentariu