Principal » Internet » AMD RYZEN 3000. Seria de procesoare în curând cu un stimulent revizuit

AMD RYZEN 3000. Seria de procesoare în curând cu un stimulent revizuit

Internet : AMD RYZEN 3000. Seria de procesoare în curând cu un stimulent revizuit

AMD Ryzen din seria 3000 de procesoare sunt îmbunătățirea liniei anterioare și funcționează cu adevărat bine. Cu toate acestea, problemele cu incontinența ceasurilor declarate în modul Boost. AMD intenționează să repare acest inconvenient.

AMD RYZEN a treia generație CU PROBLEME TYBO BOOST

După cum raportate de surse externe, doar aproximativ 5,6% din RYZEN 9 3900X sisteme oferă parametri pentru modul de temporizare a crescut declarat. AMD nu a rămas surd în acest caz și promite o reacție pentru partea dvs. Compania a îmbunătățit algoritmul responsabil pentru creșterea eficienței creșterii procesorului lor.

Într-o declarație, putem citi că AMD pregătește o nouă versiune a BIOS pentru partenerii săi, care este de a evita problemele unei noi serii de înviat. Compania a detectat o greșeală în firmware și are deja pe 10 septembrie, împărtășind o nouă versiune a BIOS. Desigur, veți mai trebui să așteptați ca reacția producătorilor de bază și luând în considerare patch-urile din partea lor.

Compania va aplica amendamentele relevante

Cu toate acestea, nu este clar asupra amendamentelor, pentru care funcționează chipset-urile. Mai degrabă pentru toate compatibile cu trandafiri noi, deși este posibil să vedem numai în cazul plăcilor de bază bazate pe X570. Într-o declarație, putem citi:

[Quote "În AMD, ne bucurăm de multă interes, cu care 3 generații AMD Ryzen procesoare se întâlnesc printre comunitățile de entuziaști și jucători. Ne uitam indeaproape opinii cu privire la produsele noastre și înțelegem că unii utilizatori 3. Generarea de procesoare AMD Ryzen raportează că ceasurile în modul impuls sunt sub valorile așteptate. Deși frecvența muncii în acest mod depinde de mulți factori, inclusiv încărcarea, structura calculatorului, sistemul de răcire, am analizat cu atenție clienții noștri și am identificat o problemă în firmware care reduc ceasul în anumite situații. Suntem în timpul pregătirii actualizărilor pentru software-ul BIOS al partenerilor noștri care produc plăci de bază care își propune să rezolve problema și să ofere optimizarea suplimentară a performanței în modul Boost. La 10 septembrie, vă vom informa cu privire la disponibilitatea de așteptat de noi versiuni de BIOS."[/ quote

Sursa: AMD, WCCFTECH

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu