Principal » Internet » AMD Radeon VII cu suport pentru PRO controlerul segmentului profesional RADEON

AMD Radeon VII cu suport pentru PRO controlerul segmentului profesional RADEON

Internet : AMD Radeon VII cu suport pentru PRO controlerul segmentului profesional RADEON

AMD trage ASA din bucșă; Radeon VII câștigat compatibilitatea cu Pro driverul Radeon, datorită căreia devine unul dintre cele mai bune propuneri de pe piata pentru proiectare CAD și modelare 3D, în ceea ce privește raportul preț-preț.

Cel mai recent accelerator roșu a fost inclus în pachetul Radeon Pro Software Enterprise Edition 19.Q1, care este destinat numai pentru cardurile de frontieră Radeon Pro și Limited Vegi. Acest lucru înseamnă că consumator de facto Radeon VII primește optimizări pentru instrumente, cum ar fi Autodesk 3ds Max și Maya, Catia sau SolidWorks. Mai mult decât atât, acum M este, de asemenea,.în. Suport pentru virtualizare și securitate corporativă a pachetului SecureMi.

Deși eficiența din PC64 rămâne în continuare, Instinct Radeon MI50 în raport cu instinctul Radeon MI50, dar unul limitat, dar privindu-se la prețul șapte, nu constituie o caracteristică deosebit de critică.

Radeon VII atinge 3,46 teraflopi în calcule în virgulă mobilă, care, în raport cu 0,51 teraflopi titana RTX sau chiar 0,84 teraflopi Vegi 64 îl pune într-o lumină extrem de favorabilă ca un bun înlocuitor pentru carduri profesionale scumpe.

Consultați testul GRAPHICS AMD RADEON VII pe bunătăți

[1/2 Sursa: Hardwareluxx

AMD declară că Radeon Pro Software-ul Enterprise Edition 19 driverul în sine.Q1 oferă 8 până la 33%. O performanță mai bună în programele-cheie, comparativ cu eliberarea de la.

Mai mult decât atât, producătorul dorește să temporage această soluție pentru persoana de conectare de lucru pe un calculator cu un gameplay. Anume, șoferul Radeon Pro poate fi instalat în paralel cu un driver de adrenalină tipic de consum; Utilizatorul va schimba fără probleme șoferului, dacă este necesar.

Actualizați 13.02.2019: Se pare că a existat o mică neînțelegere pe linia AMD - media. Producătorul explică faptul că compatibilitatea VII cu controlerul Radeon Radeon Pro este doar de a facilita crearea de parteneri hardware atât cu consumatorul Radeon, cât și cu Radeon Pro și Radeon VII nu sunt disponibile pentru optimizarea sectorului de lucru. Este important să vă pierdeți în toate acestea.

„AMD oferă placa Radeon VII grafică. Același suport drivere, care este disponibil pentru un alt consumator plăci grafice Radeon conform tabelului de mai jos. Mai precis, optimizările performanței, certificatele de aplicații și funcționalitatea destinate stațiilor de lucru nu se aplică cardurilor grafice de consum Radeon utilizând controlerul de software Radeon Pro. Obiectivul principal al programului «un driver" este de a facilita implementarea companiilor care utilizează ambele produse din categoria Radeon și Radeon Pro "- Citiți în explicația trimisă de AMD Polonia.

Apropo, am aflat că UEFI BIOS a fost deja eliberată, iar actualizarea este foarte simplă și are loc din sistemul de operare Windows printr-un instrument dedicat.

Programe

Actualizări actualizează lucrurile noi. Vezi mai multe> Hardware

Recomandat
Lasă Un Comentariu