Principal » Internet » AMD Numai "testat " Procesoarele Ryzen pe Windows 7 - Driverele vor fi doar pe Windows 10

AMD Numai "testat " Procesoarele Ryzen pe Windows 7 - Driverele vor fi doar pe Windows 10

Internet : AMD Numai

Știrile pe care AMD le va oferi cumpărătorilor lui Najnowszychprocessorów Ryzen platforma AM4 pentru Windows 7 Okazałysię premature. Roșu a recunoscut că au testat cele mai recente instrumente pe "șapte " - dar sprijinul oficial. Un mesaj publicat de AMD Sunete astfel încât să poată fi satisfăcut: veniți pe un birou pe cineva din Sunnyvale. Telefonul îndreptat cu Redmond?

Iată poziția oficială a AMD: Pentru a garanta cea mai înaltă economie a procesoarelor noastre de desktop AMD Ryzen (anterior ca "Summit Ridge '), AMD le-a verificat pe sistemele de operare alternante - Windows 7 și Windows 10 (

..

) Cu toate acestea, șoferii și suportul pentru AMD Ryzen vor fi disponibile numai.

Prezenta decizie este înscrisă în Wolitica Microsoft, menită să scape de piața ferestrelor de ferestre prin împiedicarea deliberată a acestora să le utilizeze pe un nou hardware. Intel de la început a fost de la început, inițial începerea înainte de o serie și apăsând suport pentru Windows 7 pentru procesoarele Skylake.De asemenea, în cele din urmă, cu toate acestea, sistemele Kaby Lake Systems oficial necesită 10.

Prin renunțarea la Windows 7, un semn de ammond care dorește să păstreze status quo-ul în relațiile cu Microsoft.Este greu de spus care este caracteristicile Kernel NT 6.1, aplicat în Windows 7, o face insuficientă pentru procesorul de întreținere.

Să vă reamintim că un astfel de cip anczyibil mai mult decât nuclee Zen, este, de asemenea, sudul, cu controlere SATA, USB, PCIE și NVME. Nimic drivere pentru "șapte", poate că sistemul de reinstalare a sistemului (la fel cum au reușit să instaleze 7 pe Lacul Kaby), dar este dificil să vorbim despre stabilitatea performanței unei astfel de soluții.

Așa că vrei Ryzena? Ei trzymożliwości: Cumpărați Windows 10 ca Microsoft Iczerwoni doriți, conta pe faptul că șoferii lui Leak Amd că Byływewnętrznie folosit atunci când verifică lucrarea Kontroląwindowsa 7, sau

..

Profita de Linux. Kernel 4.10 vor avea deja sprijin deplin pentru noua arhitectură.

Ei bine, este un păcat - incapabilitatea de a răspunde o decizie îndrăzneață AMD a pierdut oportunitatea de a ne distinge de competiție și de a oferi ceva pentru cei care au cel puțin 2020 nu doresc noul sistemMicicrosoft.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu