Principal » Internet » Amazon vinde gunoi. Literalmente

Amazon vinde gunoi. Literalmente

Internet : Amazon vinde gunoi. Literalmente

Ideea de purici de târg de târg nu este nimic nou. De fapt, a apărut cu mult înainte de internet. Cu toate acestea, asociem acest tip de loc cu un grup de oameni nesănătoși și mărfuri împrăștiate pe pături sau folii, și nu cel mai mare comerciant din lume - Amazon. Jurnaliștii Wall Street Journal dovedesc modul confuz poate fi o combinație.

Ca răspuns la comentariile cititorilor cu privire la cantitatea de deteriorare a bunurilor pe Amazon, echipa WSJ pregătit o provocare. Cum să raportați un zilnic, editorii au căutat câțiva prafuri din New Jersey pentru a găsi elemente care ilustrează orice valoare. cel puțin aparent puțin și fără detalii, cum ar fi ștergerea data de adecvare pentru produse alimentare.

Găsit M.în. Un set de șabloane, album și mască de Halloween, și chiar și semințe de floarea-soarelui parceled, mentă și marmeladă. Și toate aceste bunuri de gunoi au fost aprobate de sistemul automat de verificare a Amazonului, am citit.

Numai numai în cazul produselor cosmetice și nutrienți pentru sportivi. În cazul primului Amazon, el a cerut o fișă cu date de securitate și documentația de origine.

Oricum, majoritatea găsește că compania era gata să accepte depozitele sale. Și apoi WSJ a dezvăluit mistificarea, informând deschiderea de unde provin produsele oferite.

Ca un gigant a reacționat?

Un purtător de cuvânt la început a răspuns o formulă clasică pentru a face cele mai mari eforturi pentru a menține cea mai înaltă calitate și a dat o garanție de control al lanțului de acces. Există, de asemenea, o nouă înregistrare în regulamente, interzicând vânzarea de produse destinate distrugerii sau ștergerii sau marcate ca fiind destinate vânzării de către producător.

Pe de altă parte, el a analizat circa 45000. Comentariile cumpărători din 2018 și 2019. A găsit 4.3 mii. opinii negative cu privire la produsele alimentare, make-up si non-baza de prescriptie cosmetice de droguri, în cazul în care ați putea găsi informații despre ambalaj nefamiliare, expirarea datei de expirare sau teama de consistența. Din aceste 4,3 mii. Produse 544 Flags Alegerea lui Amazon Promovarea acestora în rezultatele căutării.

Întrebarea retorică este dacă în fața WSJ și statisticile menționate mai sus, puteți comanda alimente, chimie sau medicamente cu o conștiință clară. Chiar și în cel mai mare, și astfel teoretic, cei mai anumiți vânzători. După cum puteți vedea - este o mulțime de riscuri.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internetbizii

Recomandat
Lasă Un Comentariu