Principal » Internet » Amazon extinde gama de Kindle Fire HD, dar fără Amazon Prime

Amazon extinde gama de Kindle Fire HD, dar fără Amazon Prime

Internet : Amazon extinde gama de Kindle Fire HD, dar fără Amazon Prime

Puteți spune că este mai bine târziu decât deloc - Amazon a introdus în cele din urmă posibilitatea de a cumpăra comprimate de la linia de incendiu Kindle peste Vistula. Polonia se află pe lista a 170 de țări în care puteți comanda tablete de la această linie de pre-vânzare de astăzi. La comanda, există informații că transportul maritim va începe pe 13 iunie.

Kindle de foc este o serie de tablete care au cauzat o uriașă confuzie pe piață. La sfârșitul anului 2011 a văzut primul dintre ele - 7-inch - prețul celor 199 de dolari SUA, un an mai târziu, prețul său a fost redus la 159 de dolari, în timp ce 199 pot cumpăra o versiune actualizată de HD. Dimensiuni compacte, preț bun și acces la o colecție uriașă mass-media, ca parte a Amazon Prime (abonament permite, printre altele, pentru a viziona filme, seria și „imprumuta “ cărți electronice) i-au adus o mulțime de succes de peste mări. Din păcate, tabletele ne vor ajunge, fără un abonament PRIME, vom avea acces doar AMAZON Android AppStore și, desigur, la magazin.

Prețurile sunt date în dolari. Ca model pentru Kindle Kindle HD 16GB (1280 × 800, WiFi cu antenă duală, 1.2 GHz, 2 nuclee, chat-uri web) va trebui să plătească echivalentul a 289 de dolari SUA (214 net pe tabletă) și pentru versiunea 8.9 -Calową 16 GB (1920 × 1200 soc presupus mai mult mai eficient decât tegi 3) 375 de dolari (284 net pe tabletă însuși). Cel mai ieftin focul Kindle nu va fi disponibil.

Kindle Fire Comprimate lucrează sub controlul ramurilor Android create în mod specific și ne permit să folosim anumite servicii (poștă, chat-uri), dar sunt destinate în principal pentru a juca, vizionând filme și lectură - și acest lucru nu va răspunde tuturor, mai ales că Amazon nu se specializează în distribuția materialelor în poloneză. Spec de la dispozitive de eliberare, cu toate acestea, au găsit modalități de a instala aplicația pe foc de la Google Play. Pe XDA, puteți găsi, de asemenea, informații despre versiuni viitoare pentru aceste dispozitive cyanogenmod. Se pare că sistemul se apropie de ideal.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe>

Recomandat
Lasă Un Comentariu