Principal » Internet » Amazon Prime Video: De acum disponibilitate complet prin magazinul de joc

Amazon Prime Video: De acum disponibilitate complet prin magazinul de joc

Internet : Amazon Prime Video: De acum disponibilitate complet prin magazinul de joc

Aplicația video Amazon Prime pentru Android, deși în numeroase moduri disponibile pe multe piețe, de către utilizatorii unei versiuni plătite în unele țări trebuia să fie instalate sau de la magazinul Amazon sau ca un fișier extern independent. În ambele cazuri, este necesar să fie de acord să instalați programe din surse necunoscute, care au fost definite în cele din urmă pentru a preveni, împărtășind pe deplin programul direct în magazinul de jocuri.

De acum înainte, instalarea are loc identic, ca în cazul oricărei alte aplicații, omiterea acordului privind o instalație în aer liber periculoasă ipotetică. Atunci când decideți să folosiți, merită să știți că Amazon Prime Video vă permite să urmăriți toate filmele în serviciu, nu doar pe cele din pachetul plătit, cum ar putea sugera numele.

Grand Tour: prezentatorii de spectacol auto cunoscuți din Top Geara este unul dintre argumentele pentru care puteți lua în considerare cumpărarea unei versiuni prime

În soluționarea globală, cererea se bucură de o mare popularitate: ediția pentru Android a fost preluată de peste 10 milioane de ori, iar ratingul mediu este de 4.2 într-o scară pe cinci etape (pe baza a peste 150.000 de recenzii). Să vă reamintim că Amazon a extins semnificativ disponibilitatea serviciilor lor la sfârșitul anului trecut, când, printre altele, Amazon Prime video a lovit, de asemenea, Polonia.

În țara noastră, popularitatea serviciului este deja puțin diferită de piețele de limbă engleză - se plânge frecvent cu privire la disponibilitatea redusă a conținutului cu subtitrările poloneze sau dublarea. Aplicația Mobile Mobile Amazon Prime din versiunea Android poate fi descărcată prin intermediul directorului nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu