Principal » Internet » Amazon - magazin polonez în câteva săptămâni? Aplicațiile mobile au fost deja traduse

Amazon - magazin polonez în câteva săptămâni? Aplicațiile mobile au fost deja traduse

Internet : Amazon - magazin polonez în câteva săptămâni? Aplicațiile mobile au fost deja traduse

Următorul pas către dezvoltarea serviciilor Amazon în Polonia tocmai a fost luat. Cea mai recentă versiune a aplicației Mobile Amazon aduce suport polonez. Aceste ipoteze ar trebui să ofere un acces mai convenabil la milioane de produse prin Amazon. Cu toate acestea, acest lucru nu este sfârșitul, deoarece Amazon poate fi bun în Polonia, devenind un rival periculos pentru Allegro.

Limbajul polonez a fost până acum disponibil numai pe site-ul Amazon.De în browserele web. Cu toate acestea, nu am putut folosi versiunile poloneze ale aplicațiilor mobile, îndreptate spre Android și IOS. Așa cum am informat mai sus - tocmai am schimbat-o. În cele din urmă, utilizarea aplicațiilor mobile va fi mai convenabil, iar schimbarea este cel mai demn de remarcat, pentru că acest lucru este aplicațiile mobile asigură cel mai bun acces la oferta Amazon de smartphone.

După ce vă conectați la noua versiune a aplicației, vom vedea butoane traduse de navigare, paginile de ajutor și informații despre livrările și transporturile, precum și milioane de titluri de produse. Este posibil ca după actualizare veți avea nevoie de o schimbare de limbă în setările aplicației. În plus față de poloneză, găsim, de asemenea, acces la marcajul cu cele mai bune produse livrate în țară. După cum oferă Amazon Sam, până acum cel mai mare interes din Polonia sa bucurat de electronice de consum.

Deși aplicația este deja în poloneză, încă mai folosim Amazon.de. Este posibil ca acest lucru se va schimba, mai ales că Amazon este de a fi mai mult și mai mulțumiți cu prezența pe piața noastră. Un purtător de cuvânt al viselor Amazon, Więckowska, anunță că dorim ca produsele oferite pe site-ul nostru să fie disponibile pentru poli, care sunt din ce în ce mai dispuși nu numai să cumpere, ci și să vândă prin Amazon. În prezent, 7 200 de antreprenori locali colaborează cu noi. Datorită acestei cooperări, ei ajung la sute de milioane de clienți din întreaga lume!

Problema apariției Amazonului din Polonia nu mai este o întrebare "dacă acest lucru se va întâmpla", dar "când se întâmplă". Amazon este din ce în ce mai interesat de Polonia, de mai mulți ani, intră în piața noastră încet..

Ambele aplicații pot fi găsite în baza noastră de date. Versiunea Android App este numit Amazon cumpărături, și IOS este doar Amazon.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu