Principal » Internet » Amazon Kindle și Amazon Echo: Eset a arătat o altă slăbiciune "lucruri Internet "

Amazon Kindle și Amazon Echo: Eset a arătat o altă slăbiciune "lucruri Internet "

Internet : Amazon Kindle și Amazon Echo: Eset a arătat o altă slăbiciune

Amazon Echo este un dispozitiv pe care lucrările Amazon Alexa Voice Assist. În mai mult de 100 de milioane de case, dispozitivul Amazon este responsabil pentru redarea muzicii, iluminatului, încălzirii, încuietorilor electronice și monitorizării. Sarcina ECHO este de a asigura securitatea, dar software-ul său expune întreaga rețea de domiciliu. Aceeași problemă se referea la Amazon Kindle E-carte cititorilor.

Nu este vorba despre Amazon Echo, dar totul despre casa ta

Amazon Echo Panou de control și cititorii Amazon Kindle expun Wi-Fi de casă. Folosind vulnerabilitatea descoperită în 2017, puteți asculta și modifica mișcarea, obțineți parola și controlul hardware-ului conectat la acesta. Atacul are loc atunci când un dispozitiv susceptibil - de exemplu Amazon Echo - se conectează la o rețea securizată a parolei.

- În ultimii ani, sute de milioane de case au devenit "inteligenți " datorită asistenților de Internet și sistemelor de automatizare conectate la Internet. Deși unii producători fac tot ceea ce dispozitivele lor sunt bine protejate, există adesea lacune - a declarat Miloš Čermák, un analist de la ESET. - Am descoperit numeroase lacune în cel puțin trei dispozitive Amazon. În mod adecvat, poate fi folosit un risc uriaș de securitate - el a adăugat. Vorbim despre dispozitive care sunt situate în peste 100 de milioane de case și sunt, de asemenea, disponibile în Polonia.

Din motive de securitate, prezența decalajului a fost ținută secretă până astăzi.

Amazon Echo 1. Generație (negru) și 2. Generație (argint)

Krack este încă periculos

Dispozitivele Amazon sunt susceptibile la atacurile cunoscute sub numele de Krack. Ei folosesc defecte în rețelele Wi-Fi protejate prin parolă. În mod specific, este vorba despre protocolul WPA2 utilizat în mod obișnuit (mai nou wPA3 numai sufocare).

Dezavantajele au fost descoperite în octombrie 2017 de către analiștii din Belgia. În cele mai multe sisteme, au fost reparate rapid, dar nu în toate. schimburi de e-book readere Amazon Kindle și Amazon Echo au fost mult timp considerate sigure, deoarece numai recent a primit un amendament.

Analiștii de la ESET Smart Home Research echipa au descoperit că atacul este posibil pe dispozitivul Amazon pe 23 octombrie 2018. Amazon a confirmat prezența lacunelor pe 8 ianuarie 2019 și a anunțat actualizarea.

Amendamentul este deja în noile versiuni ale software-ului pentru dispozitive Amazon Echo și prima generație Amazon Kindle Generation 8. Dacă aveți vreunul dintre ele, aruncați o privire la actualizarea.

Cum să apărați?

Dispozitivele Amazon cu siguranță nu sunt ultimul vulnerabil la atacurile din familia Krack. Pentru a efectua un astfel de atac asupra rețelei Wi-Fi, ciberneticul cibernetic trebuie să fie la îndemână. Acest lucru reduce semnificativ aplicarea practică a atacurilor.

Boutinul Jean-Ian (pe scenă) și Stefan Svorencik (stânga). (Łukasz Trybulski / SuperbOb.Pl)

Informațiile privind lacunele din dispozitivele Amazon au fost făcute publice în cadrul conferinței ESET din Bratislava. Ei au prezentat Boutin Jean-Ian din laboratorul companiei canadiene. Când am condus un interviu cu el, mi-a dat câteva sfaturi, cum să se apere împotriva unor astfel de atacuri ca Krack.

În primul rând, dacă este posibil, nu lăsați aparatele incluse, nu le dați acces la Internet sau cel puțin dezactivați caracteristicile neutilizate. Utilizați autorizația în două etape la configurarea conturilor în diferite nori și actualizați în mod regulat dispozitivele. Dacă aveți o selecție, accesați pagina cu adresa //, și nu // - veți găsi informații despre bara de adrese a browserului.

Boutinul Jean-Ian și-a dat seama că două routere la domiciliu nu sunt o idee proastă. Voi scrie mai multe despre el săptămâna viitoare.

Vrei să fii sigur pe web? Butdefender te va proteja în fața multor amenințări.

Programe

Actualizări actualizează lucrurile noi. Vezi mai multe> Electroretersmart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu