Principal » Internet » Amazon

Amazon

Internet : Amazon

Amazon Shopping este o aplicație de cumpărături pentru platforma Amazon. Aplicația este disponibilă în poloneză, cu condiția să folosim magazinul german.

Cu ajutorul aplicației puteți vizualiza resursele uneia dintre cele mai mari platforme de tranzacționare din lume. Numele departamentelor, comenzilor și descrierilor multor produse au fost traduse în poloneză, cu timpul, de asemenea, recenzii poloneze despre cumpărături.

În aplicația puteți utiliza, de asemenea, motorul de căutare, tastați și numele produselor poloneze. Un mod interesant de a găsi produse este o căutare de imagine. Aplicația vă permite să găsiți bunuri pe baza unei fotografii din galerie sau în timp real, pe baza unui cod de ambalare sau de bare.

În aplicația puteți vizualiza, de asemenea, toți parametrii contului Amazon, deci ordonă istoricul, adresele, opțiunile de plată, fraze și altele asemenea. În plus, vă puteți construi propriile dvs. dorințe de dorințe și puteți colecta produse pe care vrem să le cumpărăm pe ele.

Recomandat
Lasă Un Comentariu