Principal » Internet » Amanote

Amanote

Internet : Amanote

Amanote este un instrument interesant care poate facilita învățarea sau prezentarea unei varietăți de probleme prin adăugarea de note la diapozitive individuale.

După începerea amanotei, utilizați tehnica "drag and drop " pentru a deschide designul salvat în format PPT, AMA sau PDF. O vom vedea pe paginile următoare plasate în partea stângă a ecranului. În dreapta, putem introduce diverse note legate de un diapozitiv dat folosind editorul de text încorporat. Cu toate acestea, acest lucru nu este sfârșitul, deoarece fiecare diapozitiv vă va oferi un comentariu și orice grafică, grafică, matematică sau chimică, precum și desene ilustrative. În plus, informațiile cheie distinge un cerc.

Amanote vă permite să exportați note individuale în format PDF și le permite, de asemenea, să împărtășească prietenii, membrii familiei sau angajații printr-un cod generat anterior. Dacă lucrăm acasă și dincolo, avem opțiunea de a vă sincroniza notele între diferite dispozitive utilizând serviciul de stocare a datelor "în Cloud ".

Recomandat
Lasă Un Comentariu