Principal » Internet » Alternative la servicii web: Programe poștale

Alternative la servicii web: Programe poștale

Internet : Alternative la servicii web: Programe poștale

În prezent, totul se mișcă într-un nor. Desigur, nu este vorba despre plutirea peste sol, doar în mișcare servicii populare într-o lume virtuală, adică vorbind direct. Am pregătit o serie de texte în care recomandăm cele mai populare alternative de programe la serviciile web, să schimbăm dezavantajele și avantajele lor și să menționăm cum este tras viitorul programelor și serviciilor de calculator.
Astăzi, vom începe cu programele postale desktop, care pierd lent popularitate la serviciile poștale avansate disponibile pe web. Cu ceva timp în urmă a fost suficient să trimiteți și să primiți e-mail fără fanberry inutil. Astăzi avem servicii combinate, trimițând mai multe atașamente, atașați noi interlocutori, creând corespondență serială etc. Până de curând, astfel de funcții aveau numai programe post, dar acum, poștă. Gmail uneori depășește funcționalitatea programelor avansate.
Din păcate, totul funcționează perfect până când avem acces la internet. Care este problema? Ei bine, dacă utilizați numai poșta online într-un browser, lipsa accesului la rețea nu înseamnă acces la e-mail - nu putem citi nicio știre, nu putem verifica adresa destinatarului, nu putem vedea anexa etc. Pur și simplu vorbind, suntem tăiați de la mesajele dvs. și nu putem NP. Consultați un raport prin telefon. A fost programul poștal de pe orice diferență? Doar un avantaj - Salvați e-mailul la computer. În acest caz, niciun internet nu înseamnă nici un acces la mesaje - ele sunt salvate pe disc împreună cu atașamente, adrese etc.


Desigur, programul poștal încarcă ușor resursele de sistem și, după o anumită măsură, corespondența are o mulțime de spațiu pe disc, dar nimic nu vă împiedică doar 100 de mesaje recente, ștergeți vechea corespondență, setați limita etc. În departamentul nostru Clienți prin e-mail Vom găsi câteva propuneri interesante. Ce lege Acest tip de soluție pierde popularitate, dar puteți găsi ceva care să îndeplinească cerințele de exigențare. În timp ce înregistrările popularității bate Mozilla Thunderbird. Din păcate, programul nu mai este sprijinit în mod activ și, prin urmare, nu primim noi caracteristici și aditivi, dar dacă căutăm un program post-post, cu servicii simple și intuitive, propunerea Mozilla pare a fi cea mai bună soluție. Dacă ne pasă de ceva nou și sprijinit, merită instalat Opera Mail - Aceasta este o soluție destul de nouă pe piață.


Și după cum este prezentat viitorul? Iubitorii acestei soluții trebuie să se bazeze pe faptul că, pe durata de timp, programele post vor trece la Lamus Wywarty Services pe rețea. Mai mult, disponibilitatea și universalitatea internetului îl face oriunde și în orice moment (mai bine sau mai rău - această gamă este încă o problemă mare) să o accesați. Internet mobil, pachete de date în telefonie mobilă (atât într-un abonament, cât și "pe un card "), rețele gratuite WiFi în oraș, cafenele etc. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu