Principal » Internet » O alternativă la YouTube 'A - unde puteți publica filme?

O alternativă la YouTube 'A - unde puteți publica filme?

Internet : O alternativă la YouTube  'A - unde puteți publica filme?

YouTube este un lider în domeniul site-urilor web care oferă posibilitatea de a publica materiale video, dar piața nu se limitează la un monopol. Mutăm alternative la Google sau în locuri unde vă puteți publica videoclipurile.

În mod incontestabil, al doilea cel mai mare serviciu care oferă materiale video de găzduire este Dailymotion. Serviciul este disponibil în versiunea lingvistică poloneză și are funcții similare ca YouTube - abilitatea de a configura un cont, urmărirea canalelor, comentarea etc. La DailyMotion, filmele de companii celebre au apărut și chiar yutubers: gameplaye de la jocuri, videoclipuri muzicale, videoclipuri de vacanță sau sărbători. Utilizatorul îl poate împărtăși în public, creează o listă de redare sau o medie privată.  Serviciul funcționează rapid, stabil și este extrem de funcțional. 

A doua modalitate către site-ul web este Vimeo, care se distinge printr-o interfață atractivă, funcțională și lipsa de anunțuri înainte și după filme. Site-ul web garantează, de asemenea, o calitate foarte înaltă a compresiei, inclusiv filme în HD. Dacă vă pasă de calitatea fișierului - veți decide despre Vimeo!

Un serviciu mai puțin popular, dar la fel de funcțional este Metacafe - un serviciu cu funcționalitate socială similară cu YouTube, integrat cu Facebook Comentarii. El este unul dintre cele mai vechi site-uri web de acest tip - a fost creat în 2002, adică există 3 ani mai vechi decât YouTube 'a. Povestea lui nu a luat o astfel de spectaculoasă ca servicii aparținând Google astăzi. Nu mai puțin - este încă o alternativă interesantă față de acest gigant.

Recomandat
Lasă Un Comentariu