Principal » Internet » Allsys3.4.5

Allsys3.4.5

Internet : Allsys3.4.5

Allsys este un program contabil pentru companii, construit cu instrumente și biblioteci deschise. Constă din 6 module, fiecare dintre acestea putând fi achiziționate separat: CRM, transport, vânzare, depozit, cumpărături, case de marcat și bancă.

Modulul pentru tratarea relațiilor cu contractorii este în mod liber configurarea CRM, permițându-vă să stocați contacte de informații obișnuite, sarcini cu data de încheiere și în intervalul de timp.

Modulul de transport servește la gestionarea unei companii de transport și permite expunerea la expediere, facturi de transport, servicii UE și comenzi. Facturile pot fi expuse într-o monedă de decontare PLN, EUR și USD pentru un contractor din Polonia.

Modulul de facturare vă permite să emită facturi pentru vânzarea de servicii și bunuri. Are propriul dicționar separat suplimentar al serviciilor și bunurilor care nu sunt conectate cu un modul de depozit. Facturile pot fi expuse în PLN, EUR și USD.

Modulul pentru manipularea documentației de depozitare și depozitare oferă toate modalitățile posibile de a soluționa bunurile de depozitare, vânzările de depozit de facturare, emiterea WZ la momentul facturii sau a facturii de la multe WZ, generează bilanțuri actuale, închideri lunare, anuale și vă oferă posibilitatea de a fi cu siguranță Numărul de depozite proprii.

Modulul pentru manipularea facturilor de achiziție sprijină facturile interne (achiziții în UE), registrele și declarațiile facturilor interne de TVA, inclusiv tipărirea documentelor menționate.

Modulul bancar și bancar permite emiterea de documente KP / KW și înregistrarea documentelor sursă în registrele de numerar, definind mai multe case de marcat în PLN și monede, documente directe de emitere a KP / KW prin funcția de soluționare a facturii de TVA sau a facturii de TVA, înregistrare a ascensoarelor bancare și a soluționării soldurilor contractorilor.

Programul Allsys este o aplicație creată în Java compatibilă și pentru a rula, va fi necesară un mediu de pornire Java.

Recomandat
Lasă Un Comentariu