Principal » Internet » Allegro distribuie cupoane de reduceri. Regulile sunt mai complicate decât credeți

Allegro distribuie cupoane de reduceri. Regulile sunt mai complicate decât credeți

Internet : Allegro distribuie cupoane de reduceri. Regulile sunt mai complicate decât credeți

La Allegro poate ajunge la pachetul de promovare interesant adresat utilizatorilor de inteligent!, care, în anumite cazuri, vă dă dreptul la achizițiile gratuite. Oamenii care au folosit gratuit allegro inteligent în ultimele luni! Ca parte a promoției (acțiunea a început în martie și a fost extinsă de mai multe ori), pot primi un cupon care reduce aproximativ 20 zloți prețul achizițiilor ulterioare.

Datorită infograferului, învățăm despre condițiile: de la 8 iunie până la 8 iulie, cumpărăturile ar trebui folosite pentru a utiliza Allegro Smart de două ori! (Interesant, în conformitate cu regulile, în ceea ce privește exact două cumpărături, dar nu un minim de două), ridicați un cupon în adresa dvs. de e-mail și apoi utilizați în timpul lunii, evitând în același timp secțiunea de categorii de cumpărături, care nu vor fi respectate. În practică, cu toate acestea, după cum observăm analiza reglementărilor, lucru nu este atât de evident, și Allegro pune condiții și dependenții de suplimentare în cazul în care pachetul de bunuri gratuite a fost activat.

Allegro încurajează cumpărăturile pentru a obține un cupon de reducere pentru viitor, fotografie. Oskar Ziomek.

În primul rând, promovarea este abordată exclusiv persoanelor care, la 5 iunie a acestui an, au consimțit la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing și primirea informațiilor comerciale de la Allegro electronic. În al doilea rând, trebuie îndeplinite condiții suplimentare legate de termenele limită. Allegro împarte utilizatorii în două grupuri.

Reducerea poate obține, prin urmare, numai acei oameni care au activat Allegro Smart! Ca parte a promoției înainte de 4 iunie 2020 și au făcut un maxim de 2 achiziții din acel moment sau acei utilizatori care au făcut de la 3 la 5 achiziții, dar atunci este necesar să se utilizeze cel puțin pachetul ca parte a promovării două luni. În practică, numărul de persoane care îndeplinesc condițiile pentru reducere este, probabil, ferm redus (și numărul de coduri discount limitat regulatoryly).

Inteligent! Este un pachet creat pentru persoanele care cumpără adesea pe Allegro și posibilitatea reducerii costurilor de expediere (după o pre-taxă pentru pachet) pur și simplu să plătească. În acest caz, inteligent! A fost activat gratuit ca parte a promoției. Cu toate acestea, există încă o șansă mare ca oamenii care l-au inclus la jumătatea lunii aprilie, în epoca pandemiei și popularizării cumpărăturilor online au făcut mai mult de 2 ori pe Allegro, și astfel cuponul de reducere descris nu va putea să primească.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internetbizii

Recomandat
Lasă Un Comentariu