Principal » Internet » Allegro supraviețuiește asediului. Vânzarea de electronice a crescut chiar de două ori

Allegro supraviețuiește asediului. Vânzarea de electronice a crescut chiar de două ori

Internet : Allegro supraviețuiește asediului. Vânzarea de electronice a crescut chiar de două ori

Situația din Polonia și din întreaga lume este dificilă pentru mulți dintre noi, dar nu pentru piața comerțului electronic. Care a fost ușor de prezis. Acum, raportul pregătit de Digital Cyrek ne arată datele de vânzări exacte despre Allegro, care arată clar amploarea acestui fenomen.

Pandemia Covid-19 Cauzată de Coronavirusul SARS-Cov-2 din Wuhan a împiedicat funcționarea mai multor întreprinderi de la. Industria de servicii a suferit cel mai mult. Plante de coafură, studii de tatuaje, indiferent dacă site-urile de calculator nu funcționează. Restaurantele încearcă să stea datorită livrării de alimente, ceea ce le ajută recent.

Dar nu toate piețele au o problemă similară. Nu este o surpriză, dar unii piloni ai industriei e-commerce sunt mari, și chiar și asediu live. Să ne uităm la datele pregătite de Digital Cyrek pe baza vânzărilor în categoriile individuale de pe Allegro. Veți găsi un raport la această adresă.

Cyrek compară peste 30 de milioane de tranzacții pentru o sumă de aproape 2 miliarde de zloți. Au fost încheiate la 13 martie - 3 aprilie 2020. Datele din vânzări de la anul trecut provin din perioada de la 13 martie - 5 aprilie 2019. Electronica Bucurați-vă de cel mai mare interes, în special Categorie "Console și mașini ". Aici vedem o creștere a vânzărilor în valoare de 194%. An la an, adică de la 5 682 PLN 522 la PLN 16 712 664.

Numere impresionante, dar creșterea categoriei "computere " cu 111%. Este mult mai mare în ceea ce privește câștigurile reale. Valoarea vânzărilor din această industrie a crescut cu peste 100 milioane PLN, de la PLN 91 517 683 la PLN 192 805 485. Categoria "RTV și AGD " a înregistrat o creștere de 71%, crescând valoarea de la PLN 105 781 960 la PLN 180,577 731.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internetbizii

Recomandat
Lasă Un Comentariu