Principal » Internet » Allegro se deschide pe companii. Allegro Business este un nou serviciu al gigantului polonez

Allegro se deschide pe companii. Allegro Business este un nou serviciu al gigantului polonez

Internet : Allegro se deschide pe companii. Allegro Business este un nou serviciu al gigantului polonez

După Allegro. La nivel local, este timpul pentru tranzacții mai mari - Allegro în februarie va lansa Serviciul Allegro Business, care este cel mai bun loc pentru achizițiile companiei ".

  • În fiecare lună la fiecare a patra companie din Polonia Shopping pe Allegro. Mulțumită lui Allegro, "călătoria lor de consum" va fi acum chiar mai bună acum. Posibilitatea unei selecții independente și rapide a produselor combinate cu o ofertă foarte bogată la prețuri competitive și livrări convenabile - elemente atât de importante în cumpărăturile noastre zilnice, private - nu au fost încă disponibile pentru achizițiile companiei. Deoarece, totuși, clienții, în afară de viața profesională, s-au obișnuit cu un anumit standard de cumpărături on-line, acest decalaj a condus la dezvoltarea rapidă a funcțiilor și serviciilor, cum ar fi ALLEGRO Business, adresată clienților B2B - a declarat Dagmara Brzezińska-Marcu, managementul categoriei comerciale Director în Allegro.

Deci, ce va face afaceri allegro de la "obișnuit " allegro? Noul refugiat trebuie să se concentreze.în. pe articole de hârtie, produse de curățare, echipamente IT sau mai multe instrumente profesionale, adaptate unor astfel de industrii, cum ar fi ateliere de automobile, companii de construcții sau saloane de înfrumusețare.

Oferta Allegro Biznes va fi disponibilă numai pentru deținătorii de cont. Companie. Care deja acționează asupra mărcilor Allegro sunt de a le obține automat.

Să vă reamintim că acestea nu sunt singurele schimbări care au avut loc pe Allegro în noul an. Din 4 ianuarie, modul de soluționare a costurilor pentru transportul Allegro Paczkomaty Inpost ales de cumpărători cu pachete inteligente alelegro! Din păcate, pentru vânzători, aceasta este o schimbare în dezavantajul lor, deoarece implică ridică.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internetbizii

Recomandat
Lasă Un Comentariu