Principal » Internet » Allegro lansează angajații angajați. Grupul pune pe dispozitive mobile

Allegro lansează angajații angajați. Grupul pune pe dispozitive mobile

Internet : Allegro lansează angajații angajați. Grupul pune pe dispozitive mobile

Liderul serviciilor de comerț electronic din Polonia - Allegro - se pregătește pentru lansările de masă. El își va pierde slujba. 170 de persoane, dintre care 80 ar trebui să continue să coopereze cu un grup ca parte a externalizării. Allegro își traduce acțiunile pentru a schimba strategia și nu reduce costurile, deoarece ar părea la prima vedere.

Allegro susține că restructurarea a cerut raționalizarea părților interesate, compania este de a îmbunătăți. Departamentele individuale, cum ar fi serviciul pentru clienți, marketing și sprijin (corporativ, administrație, finanțe) trebuie să se ocupe de obiectivele cheie prezentate de Grupul de Management. Acesta este un suport mai bun pentru segmente de afaceri individuale și de ieșire pentru a satisface așteptările clienților. Prin urmare, Allegro intenționează să se concentreze asupra tehnologiilor mobile, care au intrat în piața poloneză în ultimii ani. Să angajeze noi programatori, compania intenționează să elibereze 90 de persoane, iar alte 80 de ani este de a oferi servicii alegro ca parte a entităților externe. Cu câteva luni în urmă, Allegro Group a anunțat vânzarea site-ului Wykop.En și bancher.EN.

Schimbările în organizația companiei nu sunt totul. Allegro va deschide și biroul al cincilea - în Cracovia. Capitala Małopolska va fi un alt oraș după Poznań, Varșovia, Toruń și Wrocław, unde va fi posibilă găsirea angajaților legați de companie. Scopul companiei este de a îmbunătăți coordonarea și managementul în acest domeniu al Poloniei..

Lucrătorii care vor fi eliberați vor putea conta pe sprijinul fostului lor angajator în căutarea unui nou loc de muncă. Manageri Servicii de tranzacții ale lui Allegro în Europa Centrală și de Est - Przemysław Budkowski - asigură că angajații sunt cea mai valoroasă capitală a companiei, motiv pentru care nu vor fi lăsate pe gheața proverbială.

Existente din 1999, Allegro este un important furnizor de e-commerce în Polonia. Potrivit portalului Alexa, care se ocupă de comportamentul cercetării statistice pe Internet, Allegro este al cincilea și, practic, al patrulea cel mai mare serviciu din Polonia și 211 în lume. Allegro grupaje 75 site-uri din 17 țări de pe 3 continente.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu