Principal » Internet » Allegro: se întâmplă schimbări uriașe. Ei vor consolida comercianții cu conturi de joc

Allegro: se întâmplă schimbări uriașe. Ei vor consolida comercianții cu conturi de joc

Internet : Allegro: se întâmplă schimbări uriașe. Ei vor consolida comercianții cu conturi de joc

La începutul anului 2021, Allegro va introduce schimbări serioase în funcționarea platformei sale de vânzări. Ei se vor ocupa, printre altele, tranzacționarea conturilor de la platforme populare de jocuri video.

Allegro are de la 4 ianuarie 2021. interzice oficial vânzarea "Toate formele de acces la conturi cu calculator plătit, consola și jocuri mobile, de exemplu abur, magazin epic joc, gog, uplay, origine, rețea PlayStation, Xbox Live ".

Acest tip de acces la jocuri a inundat rezultatele căutării platformei Allegro atunci când caută un software legal. Conturile de pe Allegro sunt doar o autentificare și parolă pentru serviciile de jocuri (de ex. la Steam sau Konsol PlayStation / Xbox), care sunt, de asemenea, împărtășite cu alte persoane.

Un astfel de comerț este o încălcare a principiilor utilizării platformelor digitale, precum și a creatorilor de jocuri nu câștigă pe produsele lor. Este pentru o sursă ușoară de câștiguri și contribuie la formarea unei zone gri.

Pentru a vedea cum funcționează noul sistem eficient, va trebui să așteptați un pic. Allegro nu a menționat alte tipuri de conturi, de exemplu. VOD Streaming Site-uri

În plus, Allegro va asigura rambursarea costului de trimitere a mărfurilor inconsistente cu descrierea ca parte a programului de protecție a cumpărătorului și va permite Pavero să plătească pentru Allegro Smart. Alte modificări sunt, printre altele, conectați-vă cu numărul de telefon și extinderea zonei de specialitate.

Aplicația Allegro de pe Android și IOS este disponibilă în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu