Principal » Internet » AlkyRecovery: cea mai inovatoare aplicație creată pentru alcoolici în Polonia

AlkyRecovery: cea mai inovatoare aplicație creată pentru alcoolici în Polonia

Internet : AlkyRecovery: cea mai inovatoare aplicație creată pentru alcoolici în Polonia

Inteligența artificială și învățarea mașinilor în aplicațiile mobile sunt adesea folosite pentru a recunoaște obiectele din imagini sau pentru a învăța pur și simplu despre descrierea unui anumit utilizator. Polonia dependențe de pornire.AI a decis să utilizeze ambele tehnici în aplicația Alkyrecovery, care sprijină lupta cu dependentă de alcool și a rudelor acestora.

Aceasta este prima aplicație din lume, care va câștiga posibilitatea de a evalua probabilitatea de fractură a abstinenței și de a-și propune cele mai optime soluții terapeutice. Datele, cu consimțământul utilizatorilor, vor fi procesate m.în. Pe baza emoțiilor și comportamentelor (NLP). Informațiile vor fi descărcate de audio, video, benzi telemedic, și chiar Facebook, Twitter sau Spotify vor fi folosite.

Aplicația a debutat în versiunea Android în 2016. Peste 5.000 au fost descărcate din premiera. ori, câștigând recenzii bune ale utilizatorilor. Producătorul subliniază faptul că datorită cererii, mulți oameni reușesc să păstreze abstinența. În AlkyRecovery veți găsi funcții a căror sarcină este de a motiva, precum și controlul bunăstării utilizatorului. Printre opțiunile disponibile, avem un jurnal de sentimente și alcool foame, specificând statul de utilizator, chatul public sau baza de cunoștințe cu probleme legate de dependența de alcool.

Din aprilie, este, de asemenea, disponibilă o consultație online gratuită cu terapeuții care de două ori pe săptămână sunt ajutor și sprijin individual. Pe de altă parte, întâlnirile private în audio și video apar și în acest an.

Aplicația așteaptă schimbări revoluționare

Marcin Brysiak, originarul platformelor de dependență.Aplicații AI și AlkyRecovery, anunță că în următorii trei ani sistemul va folosi tehnici de inteligență artificială și de învățare a mașinilor. Aplicația poloneză a fost prima din lume, va câștiga posibilitatea de a evalua probabilitatea de a rupe abstinența în tratamentul dependenței de alcool.

După cum a raportat Marcin Brysiak - vreau să creez un sistem inteligent, care singur va fi analizat și a evaluat probabilitatea de recurență bazată pe discursul utilizatorului pe Internet, audio, video sau fotografii. Datele relevante vor fi de asemenea derivate din benzi dedicate somatice, cum ar fi ritmul cardiac, temperatura, locația, activitatea fizică și transpirația. Sistemul trebuie, de asemenea, să analizeze comportamentul utilizatorilor pe site-uri web, cum ar fi Facebook, Twitter sau Spotify. Datele vor fi procesate în principal în contextul detectării stărilor emoționale ale pacientului și a modificărilor schemelor de comportament. Un scop suplimentar este crearea unui chat care va sprijini terapia prin efectuarea de interviuri suplimentare cu pacientul și să propună cele mai optime soluții terapeutice.

Este demn de remarcat faptul că problema alcoolului din Polonia este foarte gravă și afectează mulți oameni. Potrivit datelor Agenției de Stat pentru rezolvarea problemelor de alcool, în 2017 problema alcoolismului a atins deja ok. 600-800 de mii de poli, iar în fiecare an acest număr crește cu încă 350 de mii. Persoane. La rândul său, problema consumului excesiv și dăunător se referă la 3 milioane de locuitori.

Aplicația Alkyrecovery este disponibilă în prezent pe versiunea Android. În lunile următoare, acesta va fi de asemenea eliberat pe iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu