Principal » Internet » Allior Bank se luptă cu o defalcare. Dificultăți posibile în accesul la servicii (actualizare)

Allior Bank se luptă cu o defalcare. Dificultăți posibile în accesul la servicii (actualizare)

Internet : Allior Bank se luptă cu o defalcare. Dificultăți posibile în accesul la servicii (actualizare)

Dacă sunteți un client al aliorului și aveți probleme cu accesul la banca electronică, știți că vinul se află pe partea băncii. Marți, seara târziu, a fost notificat un eșec.

Actualizare (30/09/2020 11:00): Potrivit lui Alior Bank, toate defectele descrise ar trebui deja eliminate și servicii - re-lucrul fără probleme.

Dragi clienți, în prezent există dificultăți în logarea la Alior Mobile și Alior Online - am citit în comunicare. Banca, deși nu specifică o defecțiune aprofundată, asigură că lucrările de reparații sunt în curs de desfășurare. Potrivit informațiilor prezentate, serviciile vor reveni la plenitudinea în jur. 4.00 am. Instituția își cere scuze în mod evident pentru neplăcerile.

Cu toate acestea, care merită remarcat, acest lucru nu este primul incident din alior Bank în ultimele săptămâni. Reamintim, pe 18 septembrie, instituția a fost în focul de critici după ce un număr semnificativ de clienți nu se putea conecta la serviciul de tranzacționare. Pauza tehnică a anunțat apoi, dar pentru o zi mai târziu,.

Îndepărtarea acelui defect a durat câteva ore. Clienții lui Alior rămân speranță că acesta va fi de data aceasta. Banca promite totul pentru a vă informa în mod regulat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internetbizii

Recomandat
Lasă Un Comentariu