Principal » Internet » Alior Bank anunță lucrările tehnice. Dificultățile vor începe vineri

Alior Bank anunță lucrările tehnice. Dificultățile vor începe vineri

Internet : Alior Bank anunță lucrările tehnice. Dificultățile vor începe vineri

Allior Bank anunță obstacolul, printre altele, accesul la Internet Banking. Administratorii au planificat lucrările de serviciu în noaptea de vineri (26 martie) sâmbătă (27 martie). Dacă sunteți un brand de noapte și ați intenționat în acest moment pentru a face cumpărături on-line, trebuie să amânați planurile pentru un moment diferit.

După cum informează Allior Bank, lucrările administrative vor începe pe 26 martie la ora 23:30 și vor fi programate până la ora 9:00 sâmbătă, 27 martie. În acest timp, clienții nu vor reuși să se conecteze la Internet și Banking Mobile. De asemenea, va fi disponibil un sistem de investiții.

ALIOR informează despre lucrările planificate pe pagina de conectare, Foto. Oskar Ziomek.

Interesant, lucrările nu vor afecta funcționarea cardurilor de plată și astfel - ATM-uri. Astfel încât plata va fi posibilă în acest moment; Nu este nevoie să vă protejați în numerar. ALIOR adaugă că momentul indisponibilității serviciilor poate, totuși, alungirea, dar trebuie să informeze clienții în mod continuu.

În același timp, Alior Bank avertizează clienții săi împotriva lui Trucuri, care impersonează Whatsappie sub angajați ai site-urilor publicitare, încercând să obțină datele necesare pentru furtul de bani din contul bancar. În practică, este vorba despre înșelăciune a cărei detalii pe care le-am descris într-o publicație separată, să citesc ceea ce vă invităm.

Aplicația Mobile Alior Bank de pe Android și IOS este disponibilă în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu