Principal » Internet » Allior Bank facilitează plățile pentru autostrăzi. Sistemul AutoPay

Allior Bank facilitează plățile pentru autostrăzi. Sistemul AutoPay

Internet : Allior Bank facilitează plățile pentru autostrăzi. Sistemul AutoPay

Alior Bank și-a actualizat aplicația mobilă, iar cu ea a făcut o nouă opțiune de a plăti pentru călătoriile pe autostradă poloneză. Este vorba despre integrarea programului Alior Bank cu sistemul AutoPay, care vă permite să opriți "pe obiective " pentru a plăti taxe pentru autostrada A1 (Amberone) și A4 pe secțiunea Katowice-Kraków.

Cea mai mare facilitate este, prin urmare, nu este nevoie să instalați o aplicație separată pe telefonul dvs. smartphone. Clienții Alior Bank cu o aplicație mobilă trebuie doar să activeze AutoPay într-o nouă filă de autostradă, care este asociată cu necesitatea de a furniza date despre vehicule și un cont indică din care vor fi percepute taxe de taxare. Banca Alior declară că cererea va afișa și istoricul tuturor facturilor de călătorie și de acțiuni.

"Clienții Allior Bank din cererea dvs. bancară, fără a fi nevoie să instalați programe suplimentare, pot utiliza plăți electronice pe secțiuni ale autostrăzilor care suportă sistemul AutoPay (...) AutoPay este o metodă complet non-contact și o metodă de plată pe deplin sigură, ceea ce înseamnă considerabil în situația actuală de pandemie "- explică Miłosz Kurzawski, membru al Consiliului de AutoPay.

Este demn de remarcat faptul că AutoPay este ușor disponibil pentru șoferii care nu au un cont în alior Bank. În primul rând, există aplicația oficială AutoPay disponibilă pe Android și iOS și, în plus, integrarea cu alții, inclusiv serviciul de plată Yanosik din luna august a acestui an.

Aplicația Mobile Alior Bank de pe Android și IOS este disponibilă în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Știri. Vezi mai multe> SoftwareSetStechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu