Principal » Internet » Allior Bank arată starea de cont de la alte bănci. Nou în alior online

Allior Bank arată starea de cont de la alte bănci. Nou în alior online

Internet : Allior Bank arată starea de cont de la alte bănci. Nou în alior online

Alior Bank a extins posibilitățile bancare online pentru opțiunea de a afișa informații despre finanțele din alte conturi de utilizatori - persoanele înființate în băncile străine. Ca rezultat, în Banking Alior Online puteți verifica acum starea contului dvs. de la băncile competitive, inclusiv mileniu sau ING. Afișarea soldului contului nu este totul.

Noua funcție permite acest moment să se afișeze nu numai fondurile disponibile, ci și o poveste a unui anumit cont. Utilizatorul care dorește să utilizeze această posibilitate trebuie să vă conectați la Allior Banking Online, apoi adăugați conturi externe din fila Desktop. Aceasta implică clar cu acceptarea reglementărilor și consimțământul față de serviciul AIS.

Alior Online oferă o nouă caracteristică de astăzi, fotografie. Alior Bank.

Pentru acest moment în alior Bank, puteți afișa informații despre conturile de la alte 6 bănci în acest fel. Conturile sunt acceptate în următoarele bănci: Santander Bank Polska, ING Bank śląski, Pekao S.ȘI., PKO BP, MBANK, Millennium Bank.

Allior Bank nu este prima bancă care a introdus acest tip de funcționalitate. Mai devreme, de exemplu, clienții Millenium ar putea folosi deja, în cazul în care o astfel de opțiune a apărut în ianuarie.

Aplicația Mobile Alior Bank de pe Android și IOS este disponibilă în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu