Principal » Internet » Alexa va trezi cuvântul "computer " - Amazon vrea să vă simțiți într-un copac vechi

Alexa va trezi cuvântul "computer " - Amazon vrea să vă simțiți într-un copac vechi

Internet : Alexa va trezi cuvântul

Asistentul Amazonului acceptă diverse cuvinte care începe să asculte comenzile noastre. Până acum, am putea să o trezim spunând: Alexa, Amazon și Echo. Computerul se alătură cuvintelor disponibile - și acest lucru înseamnă că fanii seriei Star Trek ar trebui să fie încântați.

Înainte de a apărea asistentul Apple, Microsoft sau Amazon, cu tehnologie similară ne-am putea întâlni în cărți sau filme despre mai aproape sau în viitor. În timpul unei conversații cu asistenți fictivi sau asistenți, oamenii i-au cerut cel mai adesea. Această expresie a fost folosită chiar și în textul Star.

Hello Computer

Desigur, fanii science fiction, în special arborele de stele, ar dori să sune asistenți de voce disponibilă pur și simplu computer. Nu suntem surprinși, sentința: un computer, numit cel mai scurt traseu, sună mult mai bine și mai dezgustător decât o rambursare: OK, Google, numiți cel mai scurt traseu. Amazon tocmai a decis că Alex va putea apela folosind cuvântul de cuvânt - ne place.

Cuvânt nou pe care îl aleg în panoul Setări, acolo unde vom vedea și celelalte expresii care se află în Alexa. Așteptăm mai multe fraze, deoarece de când Asistentul Amazon este disponibil pe multe dispozitive, inclusiv Raspberry Pi, atunci am dori să avem o opțiune de a cere exemplul. Malino, trezește-mă mâine la ora 8 dimineața.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu