Principal » Internet » Alchimie008

Alchimie008

Internet : Alchimie008

Alchimy este un program gratuit, deschis care combină o schiță și un program de creare a graficelor vectoriale, dar reprezintă o abordare neconvențională a desenului. Alchimia este potrivită pentru toate tipurile de experimente, creând grafice de proiecte conceptuale și timpurii.

Nu vom găsi forme definite sau chiar posibilitatea retragerii nereușite. În schimb, avem un instrument de distorsionare forme și linii existente și pentru a vă permite să creați cifre unice, adesea aleatorii.

Desenul în alchimie poate avea loc sau prin crearea de forme. Când desenați, utilizatorul poate utiliza paleta de culori, liniuțele capabilităților de bord și de desenare "înainte de " sau "pentru " obiecte deja plasate. În plus, în alchimie există câteva module foarte interesante care modifică obiecte, ca posibilitatea de desen simetric (în timpul desenului, o reflecție oglindă), aleatorie, netezirea sau perturbarea obiectelor trase, adăugând un gradient pentru a forma și forma unui accident vascular cerebral viteza sau vocea. Totul reamintește că lucrează cu grafica vectorială, dar fără posibilitatea de editare controlată a formelor existente.

Procesul de schițare poate fi înregistrat cu un interval de timp fix într-un fișier PDF, în care fiecare pagină va afișa starea desenului la un moment dat. Pentru a evita munca prea lungă pe o schiță, puteți utiliza funcțiile automate de curățare a panzei. Pentru a evita împrăștierea, puteți comuta programul la modul ecran complet. Schițele pot fi salvate în formate SVG, PDF, PNG și JPEG pentru a continua editarea în alte programe grafice.

Posibilitățile de alchimie sunt foarte bine prezentate de filmele utilizatorilor, cum ar fi canalul utilizatorului VasilisArt și Hidecki. Mai multe informații despre program pot fi găsite pe pagina de proiect și pe forumul utilizatorului.

Programul necesită Java 6, care poate fi descărcat de la ajutorul Apple.

Recomandat
Lasă Un Comentariu