Principal » Internet » Akvis Neon4.0

Akvis Neon4.0

Internet : Akvis Neon4.0

Akvis Neon este un program, datorită căruia adăugăm la imagini, efecte luminoase originale. Datorită acestuia, puteți face ca blana de animale să strălucească, modelul modelelor se va schimba în flăcări, iar fotografiile de noapte vor arăta ca peisajele de basm. Dacă decidem la alte setări, contururile vor organiza un caracter de comedon închis.

Avantajul de bază al programului este posibilitatea unei modificări a fotografiilor foarte rapide. Nu este nevoie de căi de desen manual sau schițe - singurul lucru care trebuie să facă un fotograf este o selecție de efect și se adaptează setările: vizibilitatea detaliilor, intensitatea luminii, neclaritatea și întunecarea. De asemenea, puteți utiliza posibilitatea de a inversa culorile. Programul are, de asemenea, opțiunea de a aplica imaginea textului și imaginea proprie, ceea ce nu iese cel mai bine. De asemenea, puteți aplica diferite texturi, cum ar fi panza sau hârtie de schiță și culoarea cu imaginea culorii selectate. Puteți salva propriile setări în colecția de efecte gata făcute.

Lucrul cu programul poate avea loc în două moduri - Express și avansat. Ele diferă în funcție de disponibilitatea unor setări avansate. Deoarece generarea de previzualizare este destul de consumatoare de timp, programul vă permite să vizualizați efectul asupra fragmentului de imagine. Dimensiunea ferestrelor cu o previzualizare poate fi specificată în setări.

Akvis Neon este disponibil ca o adăugare la Photoshop sau un program independent.

Recomandat
Lasă Un Comentariu